МЦ Стојан урлао усред ноћи испред Зораниног стана, комшије позвале полицију

Зорана Мићановић оставила је МЦ Стојана након што је сазнала да је преварио на Кипру. Она је након раскида пала у депресију и чак отказала и наступе до краја месеца јер није била способна да ради.

Забава 17.06.2024 | 17:17
МЦ Стојан урлао усред ноћи испред Зораниног стана, комшије позвале полицију

Како преноси Стар, пошто није хтела да се јави Стојану на телефон и саслуша га шта има да јој каже, он јој је бануо у пола ноћи испред врата стана. Викао је, лупао на врата, због чега су наводно комшије позвале и полицију.

"Зорана није хтела да се јави Стојану на телефон, ма није хтела да га ни чује, ни види. Он је звао и њеног тату и њене другарице и молио их да га споје са њом, међутим, они су му рекли да ће јој пренети, али да толико само могу да учине. Он је њу преко поруке упозорио да ће јој банути на врата ако му се не јави. Зорана се лоше осећала и није излазила из стана када је мало после поноћи чула дреку испред врата и звоно. Стојан је био упоран да му отвори, али се она правила као да није у стану јер се надала да ће тако брже отићи. Међутим, он је говорио да зна да је у стану и да се неће померити док му не отвори. Зорана је није хтела уопште да му се обрати, наставила је да се прави да није ту. Затим је чула комшије које се свађају са Стојаном јер ремети јавни ред и мир, пробудио је људе. Што је најгоре, Стојан не пије, трезан је све то направио. Онда вам је јасно колико се заљубио. Зорана је када је чула расправу изашла и рекла му је да нестане и извињавала се комшијама. Међутим, неко је позвао полицију која је стигла и која је тражила Стојану документа. Зорана је рекла да га они опомену и да напусти зграду. Тако је и било, изашао је са полицијом, али на срећу само је добио усмену опомену", рекао је извор близак певачица.

MC Stojan, Zorana MićanovićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Стојан не одустаје, жели да му Зорана опрости и да му се врати, јер тврди да је није преварио иако постоји снимак на којем је са три девојке.

(Курир.рс/Стар)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Стојке

17.06.2024 22:24

Умислио, да је баш превелика фаца.Ова дјевока може бирати, са ким це да буде.Да се заљубио, не би' ју варао.Обични сељанчиц.

ОДГОВОРИТЕ