САД: Пуцњава на забави, осам особа рањено

У пуцњави у граду Метјуну у савезној држави Масачусетс, рањено је седам особа, а осма је повређена док је бежала из метежа који је настао на великом окупљању младих, саопштиле су данас локалне власти.

Свијет 16.06.2024 | 19:09
САД: Пуцњава на забави, осам особа рањено

Пуцњава је почела нешто пре 2 сата ујутро током забаве на којој се окупило више стотина младих људи, рекли су локални званичници на конференцији за новинаре истичући да су и сви рањени млади људи, до 22 године старости, од којих је двоје у критичном стању, преноси АП.

 "Ово је још један трагичан случај оружаног насиља. Невероватно је да с обзиром на количину балистичких доказа које смо пронашли није било више повређених", рекао је тужилац округа Есекс Пол Такер.


 Власти су одбиле да кажу колико особа је осумњичено, али за сада нема ухапшених, нити су пронађена оружја која су коришћена.
 "Обично ови сусрети укључују веома гласну музику, непредвидиво понашање, понекад и претерано конзумирање алкохола. Трудимо се да предузмемо превентивне акције где можемо и углавном смо успешни. Нажалост, синоћ смо доживели трагичан инцидент", изјавио је начелник локалне полиције Скот Макнамара.

(Тањуг / Фото: Илустрација)

Коментари / 0

Оставите коментар