Тешка саобраћајна несрећа код Приједора

Једна особа је погинула, а једна је повријеђена у саобраћајној несрећи која се догодила на раскрсници некатегорисаног пута Буснови-Марићка и индустријског макадамског пута Омарска-Буснови, саопштено је из Полицијске управе Приједор.

Република Српска 16.06.2024 | 09:33
Тешка саобраћајна несрећа код Приједора

Полицијској управи Приједор 15. јуна 2024. године пријављено је да је на раскрсници некатегорисаног пута Буснови-Марићка и индустријског макадамског пута Омарска-Буснови дошло до саобраћајне незгоде у којој су два лица задобила тешке тјелесне повреде.

Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да је у незгоди учествовао Д.М. из Приједора управљајући аутобусом марке Хигер и С.Ј. из Приједора управљајући возилом марке Шкода.

У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобила је возач С.Ј. као и сувозач из истог возила Б.Ј. из Приједора која је превежена на Универзитетско клинички центар Републике Српске у Бањалуци, гдје је усљед задобијених повреда преминула, наводи се у саопштењу.

Полицијска управа Приједор апелује на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, прилагоде брзину условима и стању на коловозу и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци.

(Агенције/фото: МУП РС) 

Коментари / 0

Оставите коментар