Бојан Томовић о лечењу: Породица ме се одрекла јер сам бисексуалац!

Певач Бојан Томовић болује од биполарног поремећаја, због чега је неколико пута помишљао на најгоре. Он је у великој исповести објаснио како су изгледали његови дани у тренуцима највеће туге, али и како је једном на своју руку прескочио терапију.

Забава 12.06.2024 | 16:17
Бојан Томовић о лечењу: Породица ме се одрекла јер сам бисексуалац!

- Ни највећем непријатељу не бих пожелео да се нађе у стању које ја имам. Одмалена сам у болницама, на терапијама и нема промене кад је лечење у питању. Моје стање је такво да иде од најгоре депресије и црнила до највеће еуфорије. Кад узимам лекове, понашам се као биљка, а кад их не узимам, стање је још горе. У суштини, терапију не смем да прескачем, али се и то дешавало, радио сам то на своју руку - прича Бојан и наставља:

- Било је дана кад сам само лежао у кревету и размишљао о томе да би најбоље било да се не пробудим. Ето до које мере иду те црне мисли. Не може то да замисли здрава особа. Депресија је нешто на шта се човек никада не навикне. Нема шта нисам пробао, а ево сада сам отишао на приватну клинику да видим каква ће ситуација ту да буде. Плаћа се, наравно, имао сам неки штек који сам дао за то и износи неколико хиљада евра. Знам за многе певаче који су ту долазили, али о томе ћуте. Наравно, не бих да друкам било кога, ипак је то приватна ствар.

Bojan TomovićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Томовић је потом објаснио и од чега данас живи с обзиром на то да ретко наступа:

- Живим у Будви, а тамо имам и неколико апартмана које издајем. Капљу ми паре одатле, ту је нешто и од ауторских права и то ми је сасвим довољно за живот. Нисам захтеван човек. Битно ми је да имам за себе и љубимца. С породицом нисам у контакту, не виђамо се и не чујемо превише јер су ме се мајка и брат одрекли кад сам рекао да сам бисексуалац. Преко тога нису могли да пређу, а ви знате како је то кад се тако нешто изјави у Црној Гори. То је некако срамота за породицу, али немам намеру да се кријем и живим двоструким животом.

(Курир/<а хреф="хттпс://www.република.рс/забава/естрада/469211/исповест-бојана-томовица-о-биполарном-поремецају" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Република)

Коментари / 0

Оставите коментар