Поводом Дана Европе концерти у Бањалуци, Мостару...

У Бањалуци, Сарајеву, Мостару и Тузли у суботу, 11. маја, биће одржани музички догађаји поводом обиљежавања Дана Европе, саопштено је из Канцеларије ЕУ у БиХ.

Забава 09.05.2024 | 17:07
Поводом Дана Европе концерти у Бањалуци, Мостару...

Концерти ће бити одржани под слоганом “Одувијек у срцу Европе”, а окупиће свјетски познате ди-џејеве.

Из Канцеларије ЕУ у БиХ наглашавају значај обиљежавања овогодишњег Дана Европе у БиХ у свјетлу позитивног напретка земље на путу ка ЕУ, одлуке Савјета ЕУ за отварање преговора о чланству, као и двадесетоодишњице највећег проширења ЕУ.

– Ове године са задовољством славимо Дан Европе уз бројне активности, укључујући четири синхронизована догађаја са 19 извођача у Бањалуци, Мостару, Сарајеву и Тузли”, рекао је шеф Одјељења за комуникације Канцеларије ЕУ у БиХ Фердинанд Кениг, истичући да је БиХ – „одувијек у срцу Европе”.

Концерте организује Канцеларија ЕУ у БиХ у сарадњи са агенцијама из Бањалуке, Сарајева, Мостара и Тузле, а наступиће домаћи и регионални извођачи уз свјетске звијезде.

У Бањалуци ће програм бити одржан на Кастелу са почетком у 12.00 часова и трајаће до касних вечерњих часова.

Програм у Тузли почиње у 18.00, Мостару у 19.00 и Сарајеву у 19.30 часова, а улаз на све догађаје је бесплатан.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Идеално

09.05.2024 19:53

Дан Европе...? А ста је то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

11.05.2024 15:37

Хљеба и Игара за народне масе...док политицари раде све то сто деценијама раде и наравно своје најдразе даелко од оваквих ЗАБАВА дрзе...вазни су пуни дзепови покрадених пара и банковни рацуни сиром омрзле Европе.

ОДГОВОРИТЕ