ЖЕЉКИНО ЋУТАЊЕ

Обасути смо вијестима да су Бећировић и Комшић присуствовали представљању нацрта наведене резолуције у УН. А гдје је за то вријеме Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ, зашто она није отишла у УН у Њујорку и зашто ћути о разлозима због којих није отишла?

Република Српска 20.04.2024 | 16:03
ЖЕЉКИНО ЋУТАЊЕ

Аутор: Др Милан Благојевић

У протекла три-четири дана овдашња јавност напросто је засута медијским информацијама о активностима два члана Предсједништва БиХ (Дениса Бећировића и Жељка Комшића) које у својству чланова колективног шефа државе БиХ имају у Организацији УН у Њујорку, поводом нацрта "резолуције о геноциду у Сребреници", о којој би Генерална скупштина УН 2. маја ове године требало да расправља и одлучује.

Обасути смо вијестима да су Бећировић и Комшић присуствовали представљању нацрта наведене резолуције у УН. А гдје је за то вријеме Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ, зашто она није отишла у УН у Њујорку и зашто ћути о разлозима због којих није отишла?

То је недопустиво, јер ова тема није њена приватна ствар да би о томе ћутала пред јавношћу. Санкције које су јој увеле САД не могу да јој ускрате да као члан колективног шефа државе уђе у простор УН у Њујорку.

А ако јој САД чак и то забране, што би било тешко кршење међународног јавног права, па треба Жељка да обавијести о томе јавност и да тражи да јој се путем скајпа или других средстава видео обраћања омогући учешће у свакој расправи у УН о овој теми.

Ниједан пропис Организације УН не забрањује такво обраћање шефу државе, односно члану колективног шефа државе, које својство неспорно има Жељка Цвијановић. 

Само је потребно да шеф државе то претходно затражи од УН, али то Цвијановићева не тражи. Она је послала два своја писма у УН, рекавши у њима да је Златко Лагумџија кршењем Устава БиХ и злоупотребом положаја амбасадора БиХ у УН-у, без одлуке Предсједништва БиХ, иницирао усвајање наведене резолуције.

Све то је очигледно, али није довољно само написати та два писма и затим ућутати о овој за истину и Републику Српску и српски народ, а и за БиХ у цјелини , исувише важној теми, као што чини Жељка Цвијановић. 

Умјесто тога, она као члан колективног шефа државе мора бити ангажована непрекидно о том питању.

Стога је морала тражити своје учешће, макар и видео путем уколико јој САД не дају да дође у УН у Њујорку, током недавне презентације нацрта резолуције о Сребреници, како би у непосредном обраћању указала Уједињеним нацијама да је то што им се предлаже продукт најгрубље злоупотребе службеног положаја амбасадора Лагумџије који је, без одобрења Предсједништва БиХ као једино надлежног органа за ова питања спољне политике БиХ, кршећи Устав БиХ узурпирао право да он у име БиХ предлаже ту резолуцију и лобира у УН за њу, те да то једнако неуставно, без одлуке Предсједништва БиХ, чине и остала два члана Предсједништва - Бећировић и Комшић.

Такође је Жељка Цвијановић могла на тај начин да укаже УН-у и на Закључни извјештај  Независне међународне комисије под предсједавањем Гидеона Грајфа, написан од стране експерата из девет држава свијета, која Комисија је у свом Извјештају написала (стр. 970 Извјештаја) да након њене "темељне истраге закључује се да се у Сребреници није догодио нити појединачни злочин геноцида нити геноцид уопште", као и да "Налази Трибунала о геноциду неће издржати тест времена" - цитирано из истог Извјештаја, стр. 970.

Индикативно је да је Народна скупштина Републике Српске 19. априла 2024. прихватила у потпуности овај Извештај, али је у закључцима које је усвојила тим поводом пропустила, намјерно или не, да обавеже Жељку Цвијановић да као члан Предсједништва БиХ са усвојеним Извјештајем упозна УН, а нарочито Генералну скупштину УН на њеној сједници планираној за 2. мај ове године.

Зашто то није учинила Народна скупштина, да ли је Жељка и њено ћутање у том погледу јача и од Скупштине, нека просуди јавност. Али, упркос том (не)намјерном пропусту Народне скупштине, Жељка још увијек може све то да поправи и учини барем онолико колико је до ње.

Наиме, Генерална скупштина УН треба да о овој теми одржи сједницу 2. маја ове године. Према члану 25. Пословника Генералне скупштине УН на свакој сједници те скупштине делегација било које државе чланице УН може имати пет представника.

Дакле,  не само три члана Предсједништва БиХ већ и још двоје лица може БиХ имати као своје представнике на било којој сједници Генералне скупштине.

И сви они у својству представника државе могу говорити на сједници Генералне скупштине, сагласно члану 68. Пословника Генералне скупштине.

То значи да Жељка Цвијановић као члан колективног шефа државе БиХ има право да учествује и на предстојећој сједници Генералне скупштине УН 2. маја ове године.

Ако јој САД не дозвољавају да тада дође у Њујорк, Жељка има право да се у наведеном својству обрати видео путем Генералној скупштини УН, сагласно већ поменутом члану 68. Пословника Генералне скупштине.

Тај члан обавезује предсједавајућег Генералне скупштине да сваком од оних пет представника државе чланице УН даје ријеч, па и видео путем, на сједници, и то према редослиједу којим су изразили своју жељу да говоре на сједници Генералне скупштине. 

Дакле, потребно је да Жељка у својству члана колективног шефа државе БиХ само изрази жељу у том правцу, тј. да затражи да у том својству говори на сједници Генералне скупштине, што јој у том случају мора бити одобрено.

И онда Жељка има могућност да упозна и упозори Генералну скупштину УН да је приједлог наведене резолуције настао најгрубљим кршењем Устава БиХ као државе чланице УН, од стране њеног амбасадора у УН, те да ће Генерална скупштина већ самом расправом о таквом документу на најгрубљи начин и сама погазити устав једне државе чланице УН, а тиме и суверенитет БиХ и Повељу УН.

Наравно, Жељка том приликом може упознати Генералну скупштину УН и о Извјештају Грајфове комисије. Све то, а и још много тога, може Жељка Цвијановић. Само кад би хтјела.

(БН)

Коментари / 96

Оставите коментар
Name

Жико

20.04.2024 16:08

Нажалост, понекад имам утисак да режим пресрећан због ове резолуције, јер им даје и даље простор за скривање иза великих националних тема. У том контексту треба посматрати и ЖЕЉКИНО ЋУТАЊЕ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.04.2024 16:17

Њој је паметније када сути,ал могла је отици да пијаног комсица дрзи да не падне.

Name

Бањалука

20.04.2024 16:31

Да, тако је. Жељка је само продужена Милорадова рука. А Милорад је продужена рука оних који су га довели и држе све ове године да ради за њихове интересе и раскућава РС. Циљано је Лагумџија постављен на то мјесто. Знају они шта раде и зашто, а најжалосније је што им народ вјерује и даље.

Name

Ре

20.04.2024 16:43

Па била је на митингу у БЛ. Направили су контра ефекат. Сав свијет извештава о митингу и геноциду. Никада бошњаци не би могли направити такву медијску пажњу цијелог свијета о геноциду и србима у том контексту.

Name

Миле

20.04.2024 17:04

Постена.

Name

Зац

20.04.2024 17:09

Како да оде у УСА кад је на црној листи, санкције .

Name

хиихихихи

20.04.2024 17:22

Смесни сте, Зељка са тим лобира да је скину са црне листе како би могла опет куповати на кредитне картице и плацати остало.

Name

Ре

20.04.2024 17:35

Предсједавајући Предсједништва БиХ др. Денис Бећировић и члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић присуствовали су радном ручку с амбасадорима држава чланица и званичницима Уједињених нација (УН). Састанку је присуствовао и амбасадор БиХ у УН-у др. Златко Лагумџија.

Name

Ре

20.04.2024 17:41

Да тачно дали је додиг намјерно или ненамјерно допринио са својим митингом да је сад цијели свијет о томе упознат и да га осудјују.

Name

д

20.04.2024 17:47

Жељка се притајила да народ види како им међународна заједница не може ништа, санкције шта им могу. Да вриједе ишта одмах би док су им увели санкције дали отавку па нека блокирају државу, али ко ће се одрећи рудника званог РС. Још није касно за оставке или чекате да нас баце на кољена.

Name

Ре

20.04.2024 17:54

Ста је брига,добра плата сваки мјесец иде а зарадио јој и син добро на тениском игралисту.

Name

Да видимо да ли це се

20.04.2024 19:15

Повуци сви из заједницких институција ?

Name

Ре Борац

20.04.2024 19:16

Можда је Комшић пијан али вас растура на просте факторе

Name

жељка и северина

20.04.2024 19:25

Ја саааам;- девојка са села, румено ми лице, ал остало, сачувај боже

Name

Жељка

20.04.2024 19:31

Какав њујорк, мени је љепше руларно подручје, ту сам главна као и наш миле

Name

ре

20.04.2024 19:59

Цвијановицка треба да буде процесуирана од органа Републике Српске, зато сто се у име Српске заједно са Бециревицем и Комсицем није обратила у УН-у и изнијела становисте Републике Српске по овом питању. Ако јој САД не дозвољавају да физицки буде присутна, требала се обратити видео линком.

Name

20.04.2024 20:45

Добила добар баксис па цути.

Name

Ненад-Нострадамус

20.04.2024 22:44

Снсд-е цији је цлан и Зељка нису представник Србског народа.Њима ова резолуција одговара јер са овом резолуцијом казњава се СДС која је била на власти у том времену.Усвајањем резолуције је уједно и признање овој власти која није ниста урадила да се оспори та резолуција.Висе би се могло реци да су цак спонзори ове резолуције.Рецимо Иваниц је спрецио тузбу за геноцид коју је у његово вријеме покренуо Бакир Изетбеговиц да је Иваниц тада прихватио тузбу Бакира против Србије Иваниц би и сада био на власти.

Name

Пуки 18

21.04.2024 07:26

А што помислиш то понекад? То је тако. Држе нас у причи о угрожености, национализму, јер ништа више не могу дати. Владају на тензији и неизвјесности. Чине се све да опет закувамо са западом. Једина добра ствар што ће након тога проћи на власти као Милошевић. Ако буде тако, нека кошта, шта кошта. Платићемо скупу цијену, а могли смо проћи много јефтиније.

Name

бенито

21.04.2024 14:07

У њеном случају ћутање је злато!

Name

Ускоро!

21.04.2024 17:05

Зељка це да оправда своје цутањем одвајањем РС од пропале БиХ!

Name

херцеговац

23.04.2024 13:49

Казе зељка и додик и њихова гарнитура на власти да су они поносни сто су на црној листи Америке.Е па будите поносни.

Name

Истраге

20.04.2024 16:09

Нека игра је по среди заиста, њој би најбоље било да да оставку и ћути стално, судски процес ће имати после избора засигурно један минимум а можда и два.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Врс

20.04.2024 16:29

Када је ухапсен Ратко Младић, Караџић,засто Додик тад није дрзао митинге, зато сто је њему циљ био да буду ухапсени,то је.неколико пута рекао,тада, исто и за Сребреницу,који је то преварант,срамна подрска олоса из сапца Београда итд,

Name

милош

20.04.2024 16:09

Она је на црној листиИ она је свејсна да послије оноликих увреда амбасадора САД и њеног особља амбасаде да јој САД не би дали визу за улазак у САД. Што народ рек'о што си посијао то и жањеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

20.04.2024 16:14

Тачно, али и у самој листи ОФАЦ страници пише да се то не односи на екс- територију УН-а. Дакле, могла је отићи, а у крајњем случају, могла је тражити и видео обраћање. Ништа од тога није учинила!?

Name

Ре Милош

20.04.2024 16:32

Слажем се, дуг језик а кратка памет и народ сноси посљедице.

Name

Мирослав

20.04.2024 16:11

Митингом се ништа не може урадити, осим исти користити за добијање политичких поена. Ако желимо спријечити резолуцију, требали смо дипломатски дјеловати, онако како то ради Вучић, а зашто је то избјегла Жељка остаје нам само да нагађамо, свакако ово случајно није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2024 16:18

Зашто је тако? Зато што она не одлучује ни о чему. Зато што ментор жели сатирање српског народа. Секта је Лагумџија послала у УН. Додик је главни кривац за ово стање.

Name

Ја мирослав

20.04.2024 17:24

Па она је конобарица ста оцекујес

Name

Свашта

20.04.2024 16:13

Па то није национални интерес побогу!!!! Мост Пељешац, архивска градја Јасеновца, одликовања по Дервенти, и ко зна шта још... , е то је прави национални интерес ове власти, како вам више није јасно.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

20.04.2024 16:18

Свака ти је ко Његосева. Боли народ Јасеновацка градја и мостови, боли све.

Name

Дарко

20.04.2024 16:17

Занимљива анализа за размишљање. Нешто се чудно крије иза свега овога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Усташа

20.04.2024 18:33

Па знасе чија је она уника, Пејина

Name

Милан

20.04.2024 16:17

Заиста, питање на мјесту, зашто Жељка то није искористила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

20.04.2024 17:56

Зато и због тога уснула жељкица којој је дјед Пејица реко да ћути што није отишла😶.

Name

Родитељ 1

20.04.2024 16:36

Постају они свјесни у какву лосу ситуацију су довели РС. Наорали су они и превисе вриједјајуци Медјународну заједницу поготово Америку и Њемацку. Најгоре је сто сад нема ни лаког повратка из те авантуре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

20.04.2024 18:56

Е тако и треба,свугје и на свим мјестима гузицом су затворили врата,сад сједи у Лактасима и пиј дједовацу.

Name

Мрва

20.04.2024 16:38

Брине њу сто се и Дзенан Лонцаревиц разводи. Хе хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ок

20.04.2024 18:57

Бас то је разлог,сад зеља плаце.

Name

АР

20.04.2024 16:40

Ко це бити на митингу помоци насем главоњи А мозда је и боље само би је исмијали Овако нас је постедила и те срамоте Па јос једна ствар ко би је слусао са оним њеним гласом. Остани плавусо ту гдје си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2024 16:52

Како она само пријети на митингу. Американци се усрали у гаце.

Name

Зворницанин

20.04.2024 16:53

Засто би Зељка Исла тамо када ми имамо обрада кесица који це да лобира у САД да то продје

Name

Грго

20.04.2024 17:05

Пејина унука!

Name

БЛ

20.04.2024 16:51

Одличан текст. Али они за ово не хају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Економиста

20.04.2024 16:54

Аутор овог текста је др Милан Благојевић , шта рећи осим браво .Ја сам се такодје питао ко је у име предсједништва БиХ дао одобрење Лагумџији односно Конаковићу да иступе у УН.Шта та жена представља.и кога у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.04.2024 16:54

Зељка са сином прави зграду у борилу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

20.04.2024 17:00

Није у реду да иде и Зељка, ста це реци Денисова и Зељкова зене на то

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

20.04.2024 17:00

Па није луда да иде против својих земљака јавно. Па унука је то. А сдруге стране сад се показује да овај режим нехаје за судбину овог народа. Нахапала се накрала и довољно обогатила. Па би ли ви то коцкали. Паметан потез Србија Жељкице. Границе постоје изгледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

небитно

20.04.2024 17:01

Није отисла јер је тамо неце слусати негатори геноцида него амбасадори. У резолуцији се не спомиње ни РС нити Срби. Само то вама јос није јављено а управо то су рекли и Бециревиц и Комсиц. Разлог галаме је прилика да се на ко фол миран нацин отцјепи РС од БиХ. Сви знамо да на миран нацин код нас то не иде а у овом слуцају и не мозе. Године 92 нисте успјели кад сте имали сву силу па тако нецете ни сад. Након 16 срусених дзамија само у БЛ имати образа прицати како не моземо зивјети заједно је дегутантно. Престаните да се лазете. Сто прије схватите то боље за све нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

20.04.2024 17:08

За ове сто се питају ста се дешава, врло једноставан одговор, ова власт опстаје због константног генерирања криза, зељка има интерес да резолуција продје јер јако је битно да се Босна види немогућа за суживот, тако да имају од чега да нас бране, иначе нема сврхе да постоји

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

20.04.2024 17:08

Национални интерес Републике Српске је Пељешачки мост и остали Хрватски интереси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

20.04.2024 17:09

Господине Благојевић у,а ко истинито причате?Ово је дно дна,непознавања,свог-њеног посла!Ово су онда неке игре око РС,а значи око нас,народа!Одавно сам схватио да сам ратовао за своју кућу породицу,а испало да сам ратовао за лопове,тајкуни и издајице.Контао биће боље,а бојим се да идемо у ново безнађе.За лопове владајуће!Недај боже,неког новог рата,ја чу вас лопови тражити,ако већ не побјегне те.Седамдесет година имам, још свашта знам и могу,а ако нас нападну,први сам,а ако изазове те Ви владајући рат,прво вас!Нормално су увијек први и бјежали,лопови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јах

20.04.2024 17:10

Она је на црној листи САД и не мозе уци у САД. Самим ти не мозе ни доци у зграду УНа... Такодјер, ниједна Америцка фирма не мозе сурадјивати са њом па ни СКYПЕ.. Е сада нек се смије сто је добила санкције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

20.04.2024 17:10

Она мора бити ангажована највише. Ћути. Па није она Српкиња. Ко су они ,коју су јој дали предност у односу на образованог и зрелог Политичара ШАРОВИЋА. Гласачи су то приредили својој дијеци. Памет је скупа. Обичан човјек од БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

20.04.2024 17:16

Једноставно. Није отисла од срама. Неозбиљна кампања одбацивања резолуције имала је одјека у УН. Мислим да је и Вуциц у истим проблемима јер је то схватио. Један је Wилие Брант и јапански цар. Назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоде

20.04.2024 17:17

Нахлупају се глупости овде па их срамота и отиц медју свијет зато се њој не иде

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУСИЈА

20.04.2024 17:25

Како це ици кад су због додиковог изазивања увели санкције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Л.

20.04.2024 17:28

Неморају ици оба Хрвата довољно је само Комсиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момо

20.04.2024 17:31

Дође Лавров у УН. Може и она. Нема забране само се мора обратити у УСА амбасаду ради проласка, уласка у УСА. И добити ће папир гдје и зашто иде неће је ни погледат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

20.04.2024 17:33

Сто би Зељка Цвијановиц исла у Њујорк

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

20.04.2024 17:48

Била је на Тргу Крајине пред 50 хиљада људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2024 19:04

Е где си ти цоро видио 50000.

Name

Бозо

21.04.2024 08:55

Она само папке зна куповати.

Name

пензионерка

20.04.2024 17:51

А, да ли сте се запитали да ли Жељка Цвијановић сама доноси одлуке као члан Предсједништва БиХ, или ради по газдином диктату? Нема Жељка ни мрвицу свога ја, нити смије да га има. Зна се ко је у СНСД-у падре падроне. Остали, ни мукајет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

20.04.2024 18:06

СНСД ИНТЕРЕС ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦА КОНОБАРИЦЕ ИЗ ПРЊАВОРА ЈЕ ...НДХ ...УСТАСА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

20.04.2024 18:09

Па била је Жељка прије санкција али се показала као права сеоска клошарка када је окренула леђа и напустила салу када је ВП говорио. И коме она да се обраћа када је дупетом затворила сва врата. Она једино може да се обраћа по митинзима ако је и ту ко слуша

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2024 22:03

Бас тако. Само сто због њеног затварања дупетом испаста народ.

Name

Бурле

20.04.2024 18:46

Жељка дала "пунемоћ" Лагумџији да је заступа и да јој среди скидање са Црне листе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

20.04.2024 19:08

Нека је зацутала, доста је и млатила празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

20.04.2024 19:14

Само нека им се сто висе кеса исплати у наредном периоду,бице га лаксе отети,него ли са рацуна.Воле срби кес и старлете.Јао вама кад појединци поцну правити екстремне групе за отимање онога сто је отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

321

20.04.2024 19:24

садабисе деда пејо поносијо својом унуком зато сто наноси ударац србима видис даје ударила дединим нозем

ОДГОВОРИТЕ
Name

321

20.04.2024 19:25

видецемо хоцели исправит своју греску илице ици стопама деде пеје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица

20.04.2024 20:17

Могла је и висе али Зељка има ујака ( даидзу)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сyстем234

20.04.2024 20:33

А ста би добила да је отисла кад нема аргумената добила би само понизење и осуду сто наравно и заслузује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

20.04.2024 20:47

Зељка је преседник Срба и дрзаве Реп Српске на којису многи завидни као и ови сто пису глупе коментаре Дрзава има право да наступи у свету како разматра даје најбоље а то дрзава управо ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

20.04.2024 20:48

Коректно би било да је додата и анализа зашто резолуција није била на сједници предсједништва које је задужено за вањску политику БиХ, затим да се посвети дио и о говорима Комшића по Америци на прославама тзв. армије БиХ. Ово је резолуција једног народа против Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

20.04.2024 21:13

Митингује по Бањалуци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пензионерка и БиХ

20.04.2024 23:24

Коректно би било да не коментаришете оно што не кужите! Милорад је раскућио РС, само што то није још објављено! Жељка је само дугмић!

Name

БЛ

20.04.2024 21:56

Ови се као 'дигли' против резолуције, ал само у БЛ и Бг. То никог не интересује и то у свијету нико не види. Са тим потезом могу само добит глупе гласаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

20.04.2024 21:57

Зар Жељка није под санкцијама САД ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таблета

20.04.2024 22:01

и на спавање сто прије, толико глупости си надробио на једном мјесту и све лаз до лази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина РЕ

21.04.2024 06:58

Будалетино јадна,имаш гулпе коментаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Xxx

21.04.2024 08:14

Ниси упућен. Нити је Српкиња. Нити њена ријеч има снагу. Конобарица. Послушај јаку жену. ЈЕЛЕНУ. И УЧИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

21.04.2024 11:09

И сад кад неко о овом размиŝља на начин да у тренутном предсједниŝтву БиХ Боŝњаци имају 2 члана предсједниŝтва, Хрвати 1 а Србе изгледа нема ко у том тијелу да заступа, онда није за чудиди Лагумџијина самовоља?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

21.04.2024 12:10

Супер сто није отисла, остала једна дневница и путни налог висе у будзету. Кад би јос Додик и Патријарх прескоцио који измисљени пут, ми би били Свицарска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранци

21.04.2024 12:21

Напокон је схватила да је најпаметнија кад ћути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

21.04.2024 16:45

Зивотињо мрска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКИ

22.04.2024 08:32

А ста це несрећна. Ништа она није крива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

22.04.2024 08:48

Жени угашени рачуни, како да иде, чиме да плаћа по Неw Yорку, српским динарима, па том валутом се више не може плаћати ни на ''српском'' косову!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

22.04.2024 15:57

Несто они крију или се потајно радују резолуцији како би имали што више националног набоја!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

22.04.2024 15:59

Заиста човјек се са разлогом пита, зашто она као члан предсједништва из Републике Српске није отишла у УН. Санкције, нису разлог, јер у УН има право отици и санкције се не односе на зграду УН-а!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борко

22.04.2024 16:01

Срамно ћутање! Али и размисљање, засто то није урадила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

22.04.2024 16:01

Наша Жељкица се ниста не пита, она је само буркетова икебана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аман

22.04.2024 16:03

Боље је да шути. За слушање она није. Никад ни била.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

22.04.2024 17:24

Незна она ни стаби говорила тамо моробијој бурле написати

ОДГОВОРИТЕ