Харис се огласио након вести да су Тони и Мелина заједно у Монаку!

Певач Харис Џиновић се огласио за Телеграф.рс поводом вести да су Мелина Џиновић и Тони Бијелић, још увек законити супруг Драгане Мирковић, у исто време у Монаку, што многи коментаришу речима да "није случајност".

Забава 17.04.2024 | 18:50
Харис се огласио након вести да су Тони и Мелина заједно у Монаку!

Модна креаторка, како наводе домаћи медији, отпутовала је у Монако пре неколико дана, а данас је Тони објавио фотографију из истог места.

Екипа Телеграфа контактирала је овим поводом познатог певача Хариса који је имао кратак и не баш пријатан коментар поводом поменуте ситуације.

Молим вас, пустите ме на миру, мене ова тема апсолутно не занима! Заиста ме не интересује - био је изричит певач који је, чини се, решио да мање говори о бившој жени у јавности.

Мелина се овим поводом није оглашавала, док је Тони на свом Инстаграм профилу демантовао да на луксузном путовању борави са Харисовом бившом женом.

Подсетимо, Мелина Џиновић се недавно развела од певача Хариса Џиновића, са којим има двоје деце - ћерку Ђину и сина Кана.

Она се овим поводом до сада ниједном није огласила, а једина реакција позната јавности био је њен упад у породичну вилу због чега су и она и Харис завршили у полицији, како би у својству грађана дали изјаве.

Мелина је сада одлучила да отпутује и разбистри своје мисли, те се одлучила да свој мир, макар на кратко, пронађе у Монаку у који је стигла прошле недеље.

Модна креаторка воли да одлази у поменуту земљу, како је раније истицала, а када се враћа у Београд и са ким борави тамо није познато.

Међутим, оно што је свима привукло пажњу јесте да се и Тони Бијелић налази у Монаку у исто време када и Харисова бивша супруга.

Бијелић који је, тренутно у процесу развода са певачицом Драганом Мирковић, данас, 17. априла, објавио фотографију из Монте Карла, те видно расположен додао опис:

Добро јутро.

Многима је било чудно да су се Мелина и Тони нашли у исто време на истом месту, али коментари корисника друштвених мрежа су разнолики, те одређени број људи сматра да су се случајно задесили и да је свако својим послом ту, да ли ради одмора или чак пословног питања. Ипак, други збијају шале због ове "коинциденције".

"Океј, знамо да ништа није случајно", "Е сад се вежите јер ко зна какав потрес нас чека, хахаха", "Нема шансе да је ово случајност", неки су од коментара.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар