Певачу на наступу гост одгизао уво!

Данијел Алибабић доживео је трауму када му је гост на једном наступу одгризао уво.

Забава 17.04.2024 | 18:34
Певачу на наступу гост одгизао уво!

Певач Данијел Алибабић тужио је човека који му је нанео физичку повреду, а посебно стресно је било суђење, које се завршило тако што је нападач добио затворску казну.

- Био сам шокиран на суђењу што се тај човек ничега није сећао или је бар тако рекао. Да није имао никакав повод, да је попио толико алкохола, да је изгубио разум. Добио је затворску казну од шест или осам месеци, нисам сигуран. Имао сам жељу да дођем на то суђење, иако нисам морао, да погледам тог човека у лице. Просто нисмо животиње. Исказ је заиста болестан и надам се да се никад ништа слично неће десити - рекао је Данијел и открива да му је остала траума:

- Имам гард кад ми неко на наступу приђе. То је једна стресна ситуација која се вероватно неће брзо решити. Након тога сам имао проблем са брадом, један део ми је отпао са лица од тог стреса. Када сам изашао из болнице, одједном сам почео да се тресем.

Због инцидента који је доживео Алибабић води обезбеђење са собом.

- Од тог дана увек тражим обезбеђење где год да одем - поручио је Алибабић.

Danijel AlibabićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈ

Да подсетимо, Данијел Алибабић са супругом Бибом добио је ћеркицу у септембру прошле године. Њих двоје имају заједно и сина.

(Курир.рс/ Блиц )

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лав

18.04.2024 10:13

Баш си мушкарчина,бојиш се свега,што се ниси сам бранио одмах и борио,потукао се,одбранио

ОДГОВОРИТЕ