Дара Бубамара гађала организатора свадбе флашом

Певачица Дара Бубамара испричала за инцидент који се догодио на једном њеном наступу, а снимак са те ромске свадби где је ушла у сукоб са организатором весеља и где га је у налету беса гађала флашом појавио се на друштвеним мрежама.

Забава 16.04.2024 | 19:24
Дара Бубамара гађала организатора свадбе флашом

- Радила сам једну ромску свадбу и напушила их к***ем. Јако сам достојанствена, не дам на себе. У почетку када су ме звали на те ромске свадбе, нисам знала шта је то. Сад знам и кажем одмах толико и толико, дођем на 45 минута, отпевам и идем. Дође Шабан, Јана, Зорица Брунцлик, Шериф Коњевић, Брена била, седиш и слушаш ону њихову музику која је до пања одврнута, мозак те заболи. Два, три сата кола свирају, певачи седе. То је било у Бечу, 1.500 људи, видео-бим имају колико људи је тамо било. Неки водитељ, матора дртина тамо, већ се ушмркао, диригује, мајмунчинанека и каже он: ‘Сад Дара’ и ја му покажем да вечерам, а он мени нешто као: ‘Ја кад кажем’. Ја га искулирам и нешто је било и онда је рекао: ‘Сад дуети’, Дарко Лазић и ја“, причала је Дара у једном поткасту.

"Кажем му не можемо дуете, јер су то матрице, а он мени: 'Ти ћеш да ми кажеш', на микрофон. Кад сам ја поп*здела, још сам била у пмс-у: 'Ти ћеш да ми кажеш мајмуне један. Ја сам дошла због ових људи, а ти се мени тако обраћаш, ј*бем ти. Мрш одавде'". Нап*шила га на микрофон, моји музичари побелели, гађала сам га флашом и отишла у собу", присетила се Дара.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар