Правда за Бресквицу: Фанови најавили протест испред РТС-а

Анђела Игњатовић Бресквица освојила је друго место на ПЗЕ, а њени фанови и даље не могу да се помире с чињеницом да нас она неће представљати на Евровизији у Малмеу. Због тога су најавили скуп подршке за Бресквицу који је заказан за 09. март испред зграде РТС-а.

Забава 04.03.2024 | 18:32
Правда за Бресквицу: Фанови најавили протест испред РТС-а

- Дана 02. марта "стручни РТС-ов жири је учинио највећу крађу 21. века, кад су покрали Бресквицу и послали тамо неку Теyа Дору, уместо Бресквицу, која је очигледно била фаворит из народа. Наш глас се мора чути - стојало је у објави на Тиктоку, који је врло брзо постао виралан.

BreskvicaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Овај скуп подржала је и певачица Маја Николић, која је на свом Инстаграм профилу позвала све њене пратиоце да јој се придруже на скупу.

Maja Nikolić, Teja Dora, BreskvicaФОТО: СЦРЕЕНСХОТ ПИНК ТВ, СЦРЕЕНСХОТ РТС

Бресквица се овим поводом није огласила, али је познато да се у јавности и на друштвеним мрежама доста коментарише да су људи незадовољни изабраном представницом Србије, Теyа Дором.

Подсетимо, Бресквица је добила већински део, скоро 50 хиљада СМС гласова, док је Теyа Дора добила јачу подршку од стручног жирија, али када су се сумирали сви резултати, црнокоса певачица је имала већи број поена.

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дајте

05.03.2024 03:54

Каква Теyа Дора.Оно није пјевање, више причање и некакво " набрајање".Осим тога, сва је неприродна и не знам шта је " стручни" жири видио у тој пјесми? БРЕСКВИЦА је требала да побиједи.Глас, изглед, пјесма и тако лијепо и природно понашање на сцени.Хоцемо правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми из народа

06.03.2024 02:14

Па зар нису избори били највеца крадја у историји? Него, јел' ово опет онај "Ми Глас из народа" фазон? Ако је то у питању, одмах да се понисти такмицење и да се Др Несторовиц посаље на Евровизију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајни

07.03.2024 23:36

Теyа Дора је одлуком гласова зирија и публике изабрана да нас представља на песми евровизије.То треба да се постује и то је регуларно. Уцесници такмицења и њихови фанови знали су за пропозиције такмицења. Пустите Теyа Дору да се на миру припрема за песму евровизије. Увек це неко бити незадовољан одлуком песме коју ову земљу представља на песми евровизије. Тако је било и са песмом Молитва. Сви уцесници су се на овом такмицењу представили публици и ово је велики плус у њиховој каријери. Андјелија Игњатовиц треба да настави даље и да нас обрадује новим хитовима. Ове године на Беовизији је било пуно добрих песама и на то треба да смо поносни и захвални. Сада је време да навијамо( и Андјелија Игњатовиц и њени фанови) за Теyа Дору јер нас она ове године представља на песми евровизије. Ако је Андјелија Игњатовиц уцествовала на овом такмицењу знаци да је пристала на нацин на који се бира победник. И мислим да би на то требала да подсети своје фанове. По мом мисљењу обе две певацице су имале добре песме,и обе две песме це се пуно слусати.

ОДГОВОРИТЕ