Ана и Раста поново се препуцавају, певачица изнела детаље!

Једна од ударних тема данас у домаћим медијима јесте поновни рат бившег брачног пара, певачице Ане Николић и репера Стефана Ђурића Расте.

Забава 29.02.2024 | 18:25
Ана и Раста поново се препуцавају, певачица изнела детаље!

Њих двоје након развода остали у лошим односима. Свађе и јавна препуцавања им нису била страна, а Ана је чак решила да пресавије табак и покрене тужбу против бившег супруга.

Први пут након драме, Николићева се огласила за медије и навела да она има старатељство над девојчицом.

Ana Nikolić, RastaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Он очигледно није био довољно у затвору, али причаћу ја све кад решим с адвокатима. Све саме еминентне личности без школе и врло упитне прошлости. Он је све друго тражио, ја сам тражила само и искључиво пуно старатељство. То је једина истина и треба да се зна - каже певачица и додаје:

- Мени је мој имиџ јасан у медијима, ја нисам успела да се уништим, а понајмање ће неко друга особа то да уради. Нико неће да се више ку*чи без покрића, наркотрафикант из ЦЗ-а, не сећам се да сам га посећивала на Сорбони, ни на Пристону, ни на Јејлу, него у ЦЗ-у, притом ми ово уопште није обавеза. Одавно смо ми разведени, и то баш на данашњи дан.

Ana Nikolić, Stefan Đurić RastaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НИКОЛА АНЂИЋ, ПИНТСЦРЕЕН

Иначе, Ана је на профилу поделила и слику да је избачена из родитељских група предшколске установе у коју њено дете иде.

(Курир.рс/Пинк)

Коментари / 0

Оставите коментар