Пало помирење: Милан Станковић се враћа на сцену

Милан Станковић дефинитивно се помирио са својим бившим сарадницима Џалом Братом и Бубом Корелијем, а њихова стара-нова сарадња биће крунисана новом хит песмом која би ускоро требала да се појави у јавности!

Забава 26.02.2024 | 22:08
Пало помирење: Милан Станковић се враћа на сцену

Како Курир ексклузивно сазнаје од извора блиског Станковићу, али и босанском двојцу, песма је већ снимљена у музичком студију у Сарајеву, а помирење и наставак сарадње прославили су вечером у једном од најпознатијих сарајевских ресторана.

Да су њих тројица заиста закопали ратне секире и да је све у најбољем реду као некад, сведочи и то што је и сам Џала Брат на свом Инстаграм профилу пре неколико дана таговао Станковића и објавио прву верзију Миланове песме "Пабло", коју су му њих двојица радили пре неколико година, а која је била велики хит широм региона.

- Песма ће бити невиђени хит. Сви који су је чули су одушевљени. Цео пројекат се држи у строгој тајности. Милан је због песме више пута одлазио у Сарајево, али је сада све завршено.

Сад само остаје на Милану да одлучи кад ће је објавити, али нема сумње да ће ова стара-нова сарадња изазвати прави бум на естради.

Помирење и крај рада на песми, они су заједно прославили на вечери у једном од најбољих сарајевских ресторана - прича наш извор, па додаје:

- Пре саме нове песме, Џала и Буба с Миланом припремају још једно изненађење, а то је да ће у етар пустити и прву, стару верзију песме "Пабло" и то као ремикс.

Ова верзија је својевремено "процурила" на друштвеним мрежама у демо верзији, али је на крају пуштена са новим аранжманом, иако су многи тад тврдила да је та верзија била много боља.

Милан је до сад више пута мењао своје планове око повратка на сцену. Тако је његова првобитна идеја била да му повратнички сингл буде једна песма коју је одавно написао, а која му је дуже време стајала у фиоци након што је одлучио да каже "збогом" естради.

Ипак, у међувремену се предомислио и успоставио контакт са босанским двојцем, па је одлучио да игра "на сигурно" и да се са њиховом песмом врати на естрадни врх, где и припада - завршава наш саговорник.

(Курир)  Фото: Схуттерстоцк, Соња Спасић, Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар