Мелина не да Харису Џиновићу да прода вилу на Сењаку!

Харис и Мелина Џиновић наводно никако да се договоре око поделе имовине, па се зато бракоразводна парница одужила. Како наводе извори, они су папире за развод предали, али је остало да се споразумно договоре шта коме припада.

Забава 26.02.2024 | 18:36
Мелина не да Харису Џиновићу да прода вилу на Сењаку!

Мелина од момента када је решила да се разведе живи у једном хотелу у центру Београда док је Харис у вили на Сењаку. Како њихов пријатељ открива, певач је нашао купца који му нуди 3.000.000 евра да прода кућу.

Медутим, док се њему та идеја допала, Мелина неће да чује за то. Сматра да вила вреди више и да нема потребе да се продаје јер у њој живе син Кан и ћерка Дина, те да треба да се кућа остави деци.

Харис опет сматра, како наводи његов пријатељ, да је боље да се некретнина прода и да поделе новац.

Haris Džinović<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР

"Не знам шта ће да буде на крају јер Харис и Мелина немају комуникацију. Одбијају да седну и разговарају, али преко сина Кана то редовно чине. Тако је њихов син рекао Мелини да тата хоће да прода вилу, на шта је она бурно одреаговала. Мораће у неком тренутку да разговарају и да реше шта ће са имовином. Харис има визију да прода вилу и мислим да неће тако лако одустати од тога, а Мелинина жеља је вероватно да кућа припадне њој и да настави да живи ту", испричао је Харисов друг.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4358786/мелина-дзиновиц-не-да-харису-да-прода-вилу-на-сењаку">курир.рс/Стар)

Коментари / 0

Оставите коментар