Аца Лукас одговорио Оливери Ковачевић

Иако нам се ближи оводишњи Избор за песму Евровизије, скандали око такмичења одржаног 2022. године и даље не јењавају.

Забава 06.02.2024 | 18:40
Аца Лукас одговорио Оливери Ковачевић

Некадашња главна и одговорна уредница Забавног програма РТС-а, Оливера Ковачевић, огласила се за домаће медије и отворено говорила о тужби коју је пре нешто мање од две године поднела против фолк звезде Аце Лукаса због клевете, те истакла да ју је неправедно оптужио за намештење такмичења, али и додала да управо он одлаже завршетак процеса.

Осим тога, Ковачевићева је навела да је Лукас недоступан суду иако се већ дуго чека да донесе доказе који би поткрепили оптужбе које је изрекао на њен рачун, као и да је до сада добила чак осам судских процеса које је покренула након спорног такмичења.

Olivera Kovačević<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АНДРЕЈА ДАМЊАНОВИЦ

Фолкер је оштро одговорио на наведене тврдње.

- Саша Мирковић и ја смо поднели кривичну пријаву тужилаштву за намештање такмичења за Извор песме Евровизије 2022. године. И даље није покренута истрага, па самим тим не видим разлог да Оливера Ковачевић говори да је невина. То што она јавно тврди да није крива може да каже тек када истрага буде спроведена и након што то докаже суд. Нас суд још увек није позвао да приложимо доказе, па самим тим нема разлога да се појављујем на суду. Тужилаштво треба да заврши свој посао, а до тада нико од нас не треба да се игра суда - навео је Лукас, а потом истакао да нема проблем да упути јавно извињење уколико Ковачевићева буде ослобођења кривичне пријаве коју је заједно са својим тимом поднео против ње.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2024-02-06/02062024064450.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

- Поред тога додајем да апсолутно немам проблем да госпођи Ковачевић упутим извињење уколико се испостави да је невина, у шта чисто сумњам будући да против ње постоји небројано много доказа - закључио је Лукас.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/естрада/866442/аца-лукас-о-оливери-ковацевиц/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар