Ана Николић се после скандала помирила са Ралетом који јој је урадио нови албум!

Ана Николић помирила се са Гораном Ратковићем Ралетом, кога је недавно вербално и физички напала испред зграде где овај композитор живи и ради.

Забава 05.02.2024 | 18:04
Ана Николић се после скандала помирила са Ралетом који јој је урадио нови албум!

Иако је Рале тада истакао да је због овог скандала с Аном изгубио инспирацију да ради на њеном новом албуму, с којом је у пријатељским односима више од 20 година, они су ипак закопали ратне секире и завршили њен албум, за који многи тврде да је један од најбољих у њеној каријери.

Како сазнајемо од извора, све песме су већ завршене, а Ану у наредном периоду очекује снимање спотова.

- Ана је решила да се помири са Ралетом. Они су другари толико година и врло брзо је заборавила на све лоше што се десило између њих. Пре неколико дана су све завршили, а они који су чули песме су одушевљени. На Ану позитивно утиче и то што је заљубљена до ушију у свог новог дечка Немању. Све јој је то дало додатну мотивацију да поново уђе у студио и рад са Ралетом приведе крају. Пресрећна је и једва чека да албум угледа светлост дана. Није га планирала, али се просто десио - каже наш саговорник и додаје:

Ana NikolićФОТО: НЕНАД КОСТИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Поред Ралета, на албуму су радили и Данијел Павловић, док је текстове писала једна жена још увек непозната јавности. Ана сматра да то ништа није случајно и да покојна Марина Туцаковић одозго гледа све и да је ту са њом. Албум ће се звати по нумери "Хвала и довиђења", који је хит на прво слушање, а сви типују и на песму коју је Ана посветила својој мајци Милијани, с којом има турбулентан однос, иако је воли највише на свету - завршава наш извор.

Иначе, иако је певачица Оља Бајрами за Курир тада признала да је до инцидента између Ане и Ралета заиста дошло и да је она била сведок овом догађају, Рале је то демантовао и истакао да је целу причу смислила управо Оља, како би на овај начин била актуелна у медијима.

Ana Nikolić, Olja Bajrami, Goran Ratković RaleФОТО: АТА ИМАГЕС, СОЊА СПАСИЋ, НЕНАД КОСТИЋ

- Ана и ја се познајемо од 1998. или 1999. године, кад је први пут дошла у студио код мене да нешто снима. Ми смо пријатељи толико година. То што се причало да се нешто десило између нас, то нема везе са истином. То неко покушава, не неко, већ та трећа особа то покушава да искористи за свој маркетинг, што је мени баш бедно - истакао је Рале за емисију "Ексклузивно".

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4350213/ана-николиц-се-после-скандала-помирила-са-ралетом">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар