Јокић пресудио Бруклину у мечу пуном драме

Кошаркаши Денвера победили су Бруклин у неизвесној завршници резултатом 122:117, захваљујући одличној партији Николе Јокића.

Спорт 23.12.2023 | 08:51
Јокић пресудио Бруклину у мечу пуном драме

Тројка уз фаул Кама Томаса на 19 секунди до краја донело је драматичан сценарио пошто је Бруклин стигао до поена заостатка, али у пенал завршници, Денвер је успео да обезбеди победу.

Јокић је одиграо одличну утакмицу коју је завршио са 31 поеном, 11 скокова, седам асистенција, три украдене лопте и две блокаде.

Из игре је погодио 12 од 17 шутева, укључујући и две тројке из два покушаја. За 34 минута колико је Србин провео у игри, Денвер је постигао 29 поена више од противника, што значи да је за преосталих 14 минута екипа из Колорада направила заостатак од 24 поена.

Одличан је био и Џамал Мареј са 32 поена, девет асистенција и пет скокова, а двоцифрени поентерски учинак имали су Арон Гордон (18 поена) и Мајкл Портер Јуниор (15 поена).

Денвер је у раној фази утакмице дошао до 11 поена предности, али испоставило се да је то највећа разлика коју су Нагетси имали на овој утакмици. Бруклин је брзо успео да се врати и већ на крају прве четвртине да дође до резултата 28:28.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар