Лепа Брена има асистенткињу за куповину гардеробе

Лепа Брена каже да јој је година на измаку била веома напорна и да једва чека да се заврши 2023.

Забава 30.11.2023 | 18:30
Лепа Брена има асистенткињу за куповину гардеробе

У Новој 2024. години волела би да постане бака једне девојчице.

- Ова година ми је била веома изазовна и креативна, али исто тако и веома психо-физички напорна - истакла је на почетку разговора певачица.

Шта је то што Лепа Брена пожелела у животу, а да још није успела да оствари?

- Ми професионални певачи живимо као спортисти: морамо да спавамо на време, да будемо у фит форми, не смемо да се преједамо да бисмо могли да обучемо професионалне костиме, не смемо да будемо порочни. Ја волим да попијем чашу вина и да се дружим са пријатељима који имају добру енергију. На приватном плану, бих волела да имамо више унучића. Некако је највећа срећа свих нас када се играмо са нашим унуцима. Тако да се надам, да ће осим мушких, бити и нека девојчица (смех).

У последње време често сте плакали на бини. Прво на концерту Александре Пријовић, а пре неколико дана и у Бугарској, где сте бину делили са Драганом Мирковић.

- Да. Нешто сам почела да плачем на сцени превише у последње време. Ваљда су ме савладале много више емоције, зато што сада имам много више времена да баш доживим све то што радим и како то радим. Али, без обзира што плачем, увек ми буде заиста лепо и фантастично.

Недавно сте боравили и певали и у Амстердаму, који је познат као најлибералнији град на свету. Како сте се провели?

- Амстердам је иначе веома интересантан град и одувек сам желела да у њега одем на пролеће, када нема пуно туриста. Успела сам да поведем неколико својих пријатељица, а мој син Виктор је повео своје друштво. Они су се много боље провели. Искрено се надам да ћу кад ми буде дошла моја сестра из Канаде, да је поведем с једно четири-пет пријатељица и да ћу заиста да уживам у Амстердаму.

Lepa BrenaФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

Недавно је обележен "Црни петак" и код нас. Да ли сте и ви подлегли том тренду куповине и шта сте купили тог дана?

- Није ми ни пало на памет. Ја имам некога ко је задужен за моју гардеробу што се тиче сцене. А за приватну гардеробу имам своју асистенткињу која ми наручује само онлајн, тако да мени све то стигне на кућну адресу. Уопште више не морам да идем у шопинг.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар