Теи Таировић припале песме које су писане за Луиса

Теа Таировић приликом посете Северној Македонији открила је да ће у у свој реперторар уврстити и једну од песама Тошета Проеског, коју ће отпевати из срца, али и да ће на новом албуму отпевати песме које су писане за Луиса.

Забава 30.11.2023 | 16:29
Теи Таировић припале песме које су писане за Луиса

Она је најпре истакла да је Тошетова песма веома тешка, али да ће њој бити драго да је отпева.

- Што се тиче македонских песама, ја обожавам македонске песме. Песма једног од највећих регионалних певача, који нажалост није више са нама, моја његова омиљена песма, биће уврштена у репертоар. Нећу да откријем која, али ми је тешко да је отпевам. Нико то не може да отпева као Тоше, али ми је и емотивно тешко да је изведем чак и на пробама - рекла је Теа у емисији "Први ред".

Познато је да Теа не одустаје од свог музичког правца, а певалица је открила да нови албум стиже у априлу, и да на њему сарађује са композитором Драганом Брајовићем Брајом.

- Браја ми је на новом албуму дао једну ноту коју ја до сада нисам имала. Што се тиче следећег албума, већ имам обрисе тог албума и то ће исто бити Теа Таировић, али много зрелија - најавила је она.

Tea TairovićФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Оно што је многе одушевило јесте сазнање да ће Теа на свом албуму отпевати и песме које су биле писане за Луиса, али његова прерана смрт спречила је да доспеју у јавност.

- На албуму ће бити песама које су чекале правог извођача. Неке од њих су писане за покојног Луиса, пре него што је настрадао. Оне на велику жалост нису дочекане да буду отпеване, тако да ће за то сада бити времена - рекла је Теа.

(Курир.рс/Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар