Недин зет истетовирао њен потпис из захвалности

Једна од највољенијих певачица на простору бивше Југославије Неда Украден често истиче да стабилну и срећну породицу сматра највећим успехом.

Забава 29.11.2023 | 16:49
Недин зет истетовирао њен потпис из захвалности

Ћерка Јелена Билбија Миновић и унуци Неда, Александра и Душан су јој на првомместу, али многе фасцинира Недин однос са зетом Предрагом Пецом Миновићем који је истетовирао њен потпис.

- Ћеркиног мужа сам прихватила као своје дете. Пеца није истетовирао моје име због некретнина, већ зато што сам му помогла око здравља. Инсистирала сам да оде на једну клинику и успешно смо све решили. Радило се о оштећењу вида, било је озбиљно. Могао је да ослепи на једном оку. Богу хвала, све је добро прошло, а он је из захвалности одлучио да истетовира мој потпис - објашњава Неда и додаје:

- Јелена и зет имају моју подршку у свему, увек ћу стајати иза њих. Он је добар муж и родитељ, али и домаћин. Поштујемо се, мени је то и више него довољно, увек смо ту једни за друге. живот је море обавеза, заједништво породице мора да се врати, недостаје нам то у друштву.

Neda UkradenФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Певачица ужива у идиличној породичној атмосфери, која јој је највећи животни покретач и инспирација, а сад објашњава због чега је, иако је многи сматрају једном од најпожељнијих дама с домаће музичке сцене, поред многобројних удварача одлучила да "солира":

- Вероватно је много лакше женама које имају партнера, па не морају саме да се носе с проблемима. Ипак, горе је ако имате некога ко вас спутава, не разуме вас и не пружа вам подршку. Уживам у животу и путовањима, жена сам мало другачијег кова и енергије. Уметнике је тешко пратити и волети. Ретки су мушкарци који то могу да поднесу. Живим пуним плућима, волим да идем у позориште, али и у кафану. Врло сам покретна, није ме тешко наговорити на акцију. Не видим ману томе што сам сама, знам да се многи пате у везама и браковима због неразумевања - објашњава Неда.

(Курир/ <а хреф="хттпс://информер.рс/дзет-сет/естрада/851594/неда-украден-тетоваза" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Информер)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЛ

30.11.2023 22:14

Цега се паметан стиди….

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овај

01.12.2023 15:05

Је неки џабалебарош и интересџија.Да је оженио неку сироту, истетовирао би' ( зна се шта).Ваљда се тетовирају иницијали од родјене мајке.Жалосно колико је све отишло у п.м.