Остварио сам сан, писао сам историју са легендом

Морам да честитам Новаку. Шта да кажем о њему? Ти ме инспиришеш много, почео сам да играм тенис гледајући тебе. Када сам се родио ти си већ побеђивао на турнирима..."

Тенис 16.07.2023 | 22:03
Остварио сам сан, писао сам историју са легендом
 - Титула на Вимблдону је остварење сна, рекао сам то већ раније, сјајно је побдеити, али и да сам изгубио био бих веома поносан на себе и што сам писао историју на овом дивном турниру, рекао је млади шпански тенисер Карлос Алкараз након победе против Новака Ђоковића у финалу Вимблдона (3:2).
 
"Играо сам финале против легенде нашег спорта, играти на оваквим позорницама је за момка као што сам ја нешто невероватно. Врло брзо је дошло до свега овога. Поносан сам на себе и на мој тим, на рад који улажемо сваки дан да бисмо могли са доживимо овако нешто", истакао је Алкараз.
 
Искористио је прилику и да се обрати Ђоковићу.
 
"После првог сета мислио сам у себи "Карлос, мораш мало да подигнеш ниво игре, због свих, биће разочарани..." Морам да честитам Новаку. Шта да кажем о њему? Ти ме инспиришеш много, почео сам да играм тенис гледајући тебе. Када сам се родио ти си већ побеђивао на турнирима. Невероватно, као што си рекао 36 је нових 26. Ти си то урадио, невероватан си", поручио је Алкараз.
 
(Тањуг) Фото: Тањуг/АП 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

36!?!?!

16.07.2023 22:30

Ма дааај! Зар је прошло толико времна!? Прије само деценију био је тих 26 г. ...ау, јбт светац, што вријеме лети. Као да је било јучер...остари и Новак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко Побрђе

16.07.2023 22:41

Реално требао си да изгубиш,срећа је била на твојој страни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

17.07.2023 01:29

Па добро је рекао да је дошао до побиједе да му је рекао тај без ноге што стоји са десне стране од пехара да није пизда.

ОДГОВОРИТЕ