Морам да будем захвалан, много титула сам добио

- Не волим да изгубим меч на оваквом нивоу, али морам да буде веома захвалан јер сам много титула и тешких мечева добијао, на пример против Федерера у финалу 2019. године, кад сам спасао две меч лопте

Тенис 16.07.2023 | 20:40
Морам да будем захвалан, много титула сам добио
Можда је требало неке друге мечеве да изгубим, ево сад се то окренуло, рекао је српски тенисер Новак Ђоковић после пораза у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза (3:2).
 
Ђоковић није успео да освоји пету узастопну, а укупно осму титулу у Лондону и остао је на 23 грен слем трофеја.
 
"Изгубио сам од бољег играча данас. Није било баш добро за мене, али јесте за Карлоса. Када је сервирао за победу одиграо је невероватне ударце, то је било сјајно, свака част. Мислио сам да ћу имати проблеме са тобом на шљаци и бетону, не на трави, али се ове године и то променило. Невероватан је начин на који си се припремио за ову подлогу. Честитке теби и твом тиму“, обратио се Ђоковић младом шпанском тенисеру.
 
Тешко је после оваквог пораза, кад сам био овако близу, али ово су моменти за које радимо, да играмо на великој сцени, додао је Новак-
 
"Ово је само још један велики меч у историјским књигама. Изгубио сам од бољег играча, честитам му, идемо даље, још јаче“.
 
На крају имао је поруку за сина Стефана, који је гледао меч.
 
"Драго ми је да је мој син и даље ту, да се и даље смеје. Волим те, хвала што ме подржаваш, загрлићу те и можемо да се волимо и даље“, поручио је Ђоковић.
 
(Тањуг) Фото: Тањуг/АП

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рајко

16.07.2023 21:06

Ти си наш понос .Идемо даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.07.2023 22:45

Извини али немој у множини говорити,мој није више!Требао је овај меч да добије али,срећа није била наклоњена.Ти си ме једино могао још обрадовати,мислим да одлазиш и ти!

Name

Браво

16.07.2023 21:13

Свака част велики човече.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

16.07.2023 21:14

Ма Ђоле ти си увјек свјетска величина. Идемо даље до нове поеде. Жив био Ђоле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОЛЕ

16.07.2023 23:39

ЗИВИО И ЗДРАВО БИО!1