МОЗЗАРТ УЗ “QУАД WЕЕК”: Адреналинска забава, qуадови и мото скуп у Бањалуци 

Центар збивања на регионалној мото мапи протеклог викенда била је Бања Лука, гдје се окупио велики број љубитеља мотора и мото спорта из земље, региона и иностранства.

Република Српска 29.05.2023 | 18:23
МОЗЗАРТ УЗ “QУАД WЕЕК”: Адреналинска забава, qуадови и мото скуп у Бањалуци 

Бајкерски дух прешао је и на улице града, где су посјетиоци уживали и у акробацијама маестралих стунтера као и у величанственом мото дефилеу. 

Дио програма овогодишњег Мото Феста био је и “Qуад Wеек”, одржан уз подршку компаније Моззарт, па је тако викенд, осим мотора, обиљежила и екстремна вожња у оквиру утрке све популарнијих четвероточкаша.

Организатори истичу да је осам мјесеци рада уткано у овај адреналински спектакл у којем је учествовао крем овог спорта. Стазу су сами направили, а организатор Душко Скакић истиче да је поносан на свој тим.

“Међу возачима је владала једна посебна енергија и можемо истаћи да су qуадови освојили Бању Луку која је показала потенцијал за овај спорт. Оваква трка је уникат за регион због чега верујемо да ће постати традиционална. Свакако велика захвалност компанији Моззарт која је у овом подухвату била наш партнер и пријатељ” истакао је Душко Скакић, организатор.

Учесницима "Qуад Wеек-а" након финалне вечери награде је уручио градоначелник Драшко Станивуковић.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар