"Покосио" двије дјевојке на пјешачком

Двије дјевојке од 16 година прелазиле су улицу у Задру, а послије неколико минута завршиле су на путу до хитног пријема с јаким боловима и вишеструким преломима. Био је понедјељак, нешто прије 16 часова, а средњошколке су ишле на одбојкашку утакмицу на турниру између средњих школа.

Регион 10.12.2019 | 18:48
"Покосио" двије дјевојке на пјешачком
Пут су прелазиле на пјешачком прелазу. Стала им је госпођа у аутомобилу и пустила их да прођу. Цуре су кренуле. А онда их је покосио старац (71) у "цитроену" задарске регистрације. Дојурио је иза кола која су се зауставила, али није стао, него је заобишао и покосио обје цурице, оборивши их на пут. Тешко их је повредио.

"Двије дјевојке прелазиле су цесту и ишле су према дворани. Жена им је стала, али иза ње је дојурио тај возач у пуном гасу. Заобишао је заустављени аутомобил и ударио у дјевојчице. Обје су пале! Једна је на тренутак изгубила свијест, а друга је јаукала од болова".

Возач који их је покосио, викао је на њих из аутомобила да што не гледају куда иду и зашто држе мобилне у руци! Хтио је и побјећи након несреће, али људи му нису дали, препречили су му пут аутомобилима", каже човек који је желио да остане анониман, преноси Курир.

Једној је страдала кључна кост, тртица, надлактица и ударила је кичма, али је након медицинске обраде пуштена на кућну његу. Друга је још у болници и у уторак јој је била заказана операција колена. Кажу да је возач пребрзо возио.

(Вијести)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сако

10.12.2019 19:26

Надам се да та дјеца имају брата или оца, да старог идиота мало преваспитају

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

10.12.2019 20:54

Под хитно му заувијек одузети возацку дозволу.Он је своје одвозио.Стета младих дјевојака.

Name

Ад

11.12.2019 07:52

Гдје ти зивис. Какво преиспитивање и освета. Постоје институције за то.