Цеца изјавом о емотивном статусу шокирала све!

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић певаће за Нову годину у Београду, а репризу у Будви. А новинаре је  занимало кога ће пољубити у поноћ и да ли ће се скрасити у наредној години.

Забава 05.12.2019 | 17:00
Цеца изјавом о емотивном статусу шокирала све!
"Ја годинама наступам Будви, тако да је мени то већ традиција, домаћа атмосфера. Бићу тамо у свом стану у Будви" рекла је Цеца, а онда открила кога ће загрлити и пољубити у поноћ.

"Од најближих, то ће бити мој бенд и Слоба Радановић, то су они са којима радим ту ноћ, али верујем да ће се наћи и неко од мојих пријатеља на наступу", испричала је Ражнатовићка.

Оно што све занима јесте шта жена која има све, попут Цеце, пожели себи у поноћ.

"Што се тиче интиме, то ћу сачувати за себе, а ове остале жеље су оне уопштене. Да је породица добро, да су сви живи и здрави. То ми је најбитније", открила је она, па признала да ће после напорних наступа покушати да пронађе мало времена за одмор, ево и где.



"Надам се да ћу после напорних наступа успети да одвојим време за одмор. Још увек не знам где ћу. Најближа дестинација ми је Кипар, кад год не знам где ћу, ја одем тамо. Што је и нормално јер тамо имам кућу и свој мир", испричала нам је певачица.

Оно што је посебно занимљиво јесте што је на помен емотивног живота, Светлана открила да није сама! На питање да ли планира да се скраси поред некога у 2020. години, она је одговорила:

"Ко каже да ја нисам скрашена?! Делујем ли разуздано (смех)? Шалу на страну, мени папир није потреба за срећу и емотивни мир. Ја сам задовољна својим начином живота, организовала сам га онако како сам ја желела, имам довољног искуства иза себе и број година и привилегију да могу да организујем себи живот онако како ја то желим", рекла је Цеца.

Извор: Курир.рс/Информер/Фото Курир

Коментари / 0

Оставите коментар