Марија и Јелена нису баш тако добре пријатељице као што се мисли!

Марија Шерифовић већ дуже време планира да напусти музички програм "Звезде Гранда", где је, заједно са Јеленом Карлеушом већ пет година у жирију. Иако многи мисле да су добре пријатељице, нису баш тако блиске.

Забава 21.11.2019 | 19:00
Марија и Јелена нису баш тако добре пријатељице као што се мисли!
"Тешко је бити пријатељ Јелене Карлеуше, али је исто тако тешко бити и пријатељ Марије Шерифовић. Ово је пета година како нас две седимо у шоу-програму "Звезде Гранда", и само једном смо изашле на кафу. И то није било договорено, него смо након снимања отишле да проћаскамо и попијемо кафу. Значи, буквално једном", открила је Марија.

"Јелена може да ме окрене у пет ујутру. Не само она, већ и сви са којима седим тамо. Глупо је да се прича да смо најбоље другарице. Добре смо, чујемо се, радимо заједно и имамо сличне ставове у "Звездама Гранда", рекла је Шерифовићева и додала да је ова година за њу била веома тешка.

"Она је имала прилично велики скандал приватних размера, а онда и смрт у породици. То ју је доста обележило и потресло. Сигурна сам да она једва чека крај године", додала је певачица.



Успут је прокоментарисала и пензионисање Саше Поповића.

"Саша никад неће напустити тај шоу! Он без тога не може да живи. Има обавезу да буде део тог пројекта иако је у пензији, тако да ћете га сигурно гледати још неколико година. Мене ћете врло вероватно гледати само још ове сезоне - рекла је Марија, али овог пута је дефинитвно преломила. 

Извор: Курир.рс/Хит  Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар