Обожавала је Прлета а удала се за Тихог!

Необична љубавна прича глумачког пара  Воје Брајовића и Милице Михаиловић!

Забава 18.11.2019 | 21:00
Обожавала је Прлета а удала се за Тихог!
- Не знам како да вам образложим шта ме је привукло Милици. Кад бих то рашчланио и објаснио, онда ми не би било тако недокучиво. Милица је невероватан енергетски извор. Ретке су такве особе, са том количином животне снаге и радости. Она је велики борац и увек налази начин да смири ситуацију и одагна моје лоше расположење. А највише ме брине што је мене заволела. Сматрао бих је идеалном да није овога са мном - овако је после 25 година заједничког живота Воја Брајовић (70) рекао о својој супрузи Милици Михаиловић (47).

Милица, са друге стране, каже да јој је сада потпуно јасно како је дуже са Војом него што је била без њега. 

- За Воју ме везује тотална блискост и потреба да о свему разговарамо, без обзира на то што се у много чему не слажемо - рекла је Милица. 



Попут све деце њене генерације, једва је чекала недељу да гледа "Отписане". Обожавала је Прлета и ко је тада могао наслутит како ће имати сина са Тихим. Он је од ње старији 23 године. На питање шта ју је привукло Воји и како она осећа ту разлику у годинама, Милица каже: 

- Не умем да одговорим на то питање. У ствари, умела бих, али ме је срамота. Ма, волим га зато што је кликераш, што је врло духовит и што је лојалан и срчан. Моје поверење у његов позоришни инстикт је огромно, што није неважно ако се има у виду да нас двоје радимо исти посао и да велики део живота разговарамо о томе. И код мојих родитеља постоји прилична разлика у годинама, тако да је то мени одувек деловало некако природно. Не знам да ли би нам било лакше да смо вршњаци. Не верујем. Мислим да сви људи који одлуче да живе заједно морају бити решени, упорни, бескрајно толерантни.  

Из првог брака Воја има сина Вукоту (40) и кћерку Искру (32), која му је подарила унуку Инес. Из брака са Милицом је добио Рељу (17) који је сада гимназијалац. 

Извор:Србија Данас   Фото:Yоутубе принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар