Синан Сакић добија споменик у Лозници!

Они који су га познавали желе на овај начин још једном да Сакићу одају почаст.

Забава 13.11.2019 | 11:00
Синан Сакић добија споменик у Лозници!
Пре непуних годину и по дана, након теже болести, преминуо је легендарни Синан Сакић, а његови пријатељи, фанови и суграђани нису га заборавили.

Како сазнајемо, певачеви поштоваоци желе да се Сакићу подигне споменик у његовој родној Лозници како би му и на тај начин одали почаст и захвалили му на свему.

- Захтев је предат у општини и чека се одобрење. Уколико Сакићеви пријатељи добију дозволу, споменик у природној величини краља некадашњег Јужног ветра требало би да се ради следеће године. Биће постављен у једном лепом делу града. Они сматрају да он то заслужује као неко ко је често финансијски помагао народу и свом граду. Синан свима много недостаје - каже један певачев пријатељ и додаје да је његова породица и даље неутешна:

- Сабина и деца осећају велику бол за њим. Колико год да се насмеје, не прође много и одмах се растужи. Били су везани, волели су се и годинама су заједно сјајно функционисали.

Извор: Курир.рс Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Таксират

13.11.2019 10:41

његово дјело остаје урезано у дубини њедара његова народа (сто се тице њега и његове пјесме, нема разлика медју нама) одакле је потекао а својим цојством берзрезервно доказивао

ОДГОВОРИТЕ