Халид отворио душу после операције и поручио:Тешко је бити слеп!

Халид Бешлић оперисао је катаракту на левом оку, па је испричао како му је било пре неколико дана када није видео скоро ништа, будући да од пре десет година нема десно око и да му је до средине октобра и лево било слабовидо.

Забава 12.11.2019 | 22:00
Халид отворио душу после операције и поручио:Тешко је бити слеп!
"Доктор ми је скинуо мрежу са левог ока, која ми је задавала проблеме и урушавала квалитет живота, а сада опет одлично видим. Сад тако добро видим да уопште не морам да носим наочаре, али ми оне психолошки значе због десног ока, које немам годинама, а које ми је страдало још у саобраћајки. Са наочарима имам осећај као да ми је и оно у функцији иако није, него само стоји протеза која изиграва око да би деловало као да је ту. Што се левог ока тиче, тек сада кад сам решио проблем, видим колико сам био хендикепиран и како је тешко бити слеп", искрено прича босански певач Халид Бешлић.

Бешлић каже да је ове године прославио десету годишњицу од саобраћајне несреће коју је доживео надомак Сарајева, у којој је за длаку избегао смрт и заувек изгубио око упркос покушајима лекара да се оно спасе.



"Треба славити живот јер се гаси зачас. Прошло је десет година откад сам слетео са пута и изгубио око. Никад не знамо шта нас чека сутра. Ја сам срећан и задовољан човек иако нисам више ни млад, а ни здрав. Плаћамо данак ономе што смо радили и како смо живели. Што се мене тиче, ја сам волео живот, и то много. Ко зна колико сам ноћи провео у кафани, а нисам марио шта и колико једем и пијем", каже Халид.

"И даље лудо волим живот и кафану, али се нема снаге за освитање. Нема се снаге за боемски живот", признао је певач.

Извор: Курири.рс фото:Драгана Удовичић

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Блука

12.11.2019 21:25

Царе, живио ти дуго и у здрављу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

13.11.2019 10:10

Беслиц краљ.Изнад свега добар цовек.

Name

Гацо

13.11.2019 09:49

ма то је најбољи пјевац.

ОДГОВОРИТЕ