Дрљача поручио из болнице: Ја сам неуништив

Бора Дрљача је пре неколико дана оперисао канцер, а сада је за себе рекао да је неуништив.

Забава 12.11.2019 | 11:23
Дрљача поручио из болнице: Ја сам неуништив
Певач каже да болове нема и да има среће што је на време установио болест.

"Ау, људи, ви се опростили од мене, а ја сам неуништив, за седам дана ћу да водим љубав са женскама. Више канцера нема захваљујући мом пријатељу, најбољем доктору, који је овде главни, па ме сви гледају као Бога. Ја већ ходам са физиотерапеутима, а за неколико дана идем кући", рекао је Бора.

Певач је апеловао свима да редовно иду на прегледе. 

"То што је причао Ера да сам имао болове није истина, можда сам му се евентуално пожалио да ме боле леђа. Никакве болове нисам имао, већ сам дошао код мог пријатеља Мирка на редовну једногодишњу контролу за бубрег. Скенер је, међутим, показао да ми је болесно дебело црево, па смо по кратком поступку то средили", препричава Дрљача.

Бора народне музике открива да му канцер, на срећу, није захватио унутрашње органе, па је зато и операција била лакша. Сада кад је све прошло, Дрљача збија шале и слуша на радију народну музику по цео дан, а у собу му често свраћају пацијенти из суседних соба, чак и са других одељења. 

Свог млађег сина Бранислава, који га редовно обилази, нуди медицинским сестрама за мужа. Код Боре је била и певачица Лепа Лукић.

"Да, била ми је Лепа. Препала се била за мене. Каже ми: "Мој Дрљо, шта те снађе". Добра је моја Лепа, а обилазила ме је и Милена Плавшић. Она је страшно емотивна, као и ја што сам", каже Бора, бришући сузе.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар