Пријетио скоком са зграде, затим сишао и одшетао

- Мушкарац који је се налазио на крову зграде у Задру и пријетио да ће се бацити, сишао је са крова и мирно одшетао, преносе хрватски медији.

Регион 11.11.2019 | 10:37
Пријетио скоком са зграде, затим сишао и одшетао
Преговори задарске полиције с мушкарцем који је пријетио да ће скочити са зграде Провидурове палаче на Тргу Петра Зоранића завршили су око 9 часова, а мушкарац је сишао са зграде, јавља езадар.

На тргу су осим полиције били ватрогасци и кола хитне помоћи, а био је припремљен и надувани "балон" за случај да мушкарац одлучи скочити.

Задарски.хр преноси да на вишљем дијелу зида постоји и прозор, те су на преговоре с мушкарцем дошли начелник Прве полицијске постаје Задар Елвис Перинчић и помоћник за крим полицију из исте постаје Марин Мркић.

Мушкарац је шетао кровом и љутио се на људе који га гледају са трга, а на тренутке је разговарао са полицијом.

Одједном је нестао на другу страну крова. Ту је прошао кроз прозор који је био отворен. Сишао у приземље, изашао из зграде те одшетао.

Грађанин који је отишао около да би ушао у ту зграду и купио карту за паркинг, узбуђен се вратио на трг и рекао полицији да је видио "мушкарца са крова".

"Људи, па ми смо се управо срели на степеницама те зграде, ја сам ишао по паркирну карту у 'Обалу и лучице', а он је лијепо мирно силазио. Још ми је рекао 'Бог'. И ја сам њега поздравио. Да, онај са крова, у капуту, избријан с обје стране главе", рекао је човјек.

Задарски хр. је питао полицију имају ли полицијске службенике и са друге стране Медулићеве. Врло брзо у 'Обалу и лучице', дошли су полицијски инспектори.

Тамо их је радник одвео до дијела крова и прозора којима се мушкарац спустио и мирно сишао.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар