Халид постаје деда, малолетна снајка ће се породити у јануару!

Наследник фолк певача у јануару постаје отац, а како Курир Старс ексклузивно сазнаје, његова изабраница ће, пошто још иде у школу, због порођаја морати да паузира с наставом.

Забава 07.11.2019 | 11:00
Халид постаје деда, малолетна снајка ће се породити у јануару!
Син Халида Муслимовића, Енис (27), за три месеца постаће отац! Како Курир Старс сазнаје, наследник фолк певача из Босне и Херцеговине чека дете са седамнаестогодишњакињом М. А. из Бањалуке, са којом је извесно време у вези, а однедавно и живе заједно.

Иначе, о овој теми већ извесно време спекулише се естрадом, па смо решили да се распитамо мало више о томе.

-"Енис се осам година забављао са једном девојком и требало је да се ожени њом, међутим, упознао је М. А., заљубио се у њу, као и она у њега. Знао је да она има само 16 година, али му то није сметало. Та девојчица још иде у средњу школу, али вероватно ће морати да паузира, с обзиром на то да у јануару треба да се породи. Она се већ преселила у кућу Муслимовића у Приједору, мада су се њени противили томе да се тако млада уда", каже наш извор.



Контактирали смо и са Халидом, који је последњих недеља у жижи јавности због суђења са бившом љубавницом, па је због тога доста неповерљив према новинарима. Питали смо га да ли је истина да постаје деда, што је он потврдио.

"После кише сунце, око мене и у мени све је лепо. Ја сам у оном ружном светла страна, још мало, суд ће рећи своје, а онај одозго, драги бог, највећи је суд. А ви ништа не знате, али још мало... Хвала на честитки, поздрав за Курир, какав-такав је", написао нам је Халид.



Иначе, босански медији писали су о вези малолетне М. А. и Ениса, а како наводе, њих двоје неће у скорије правити свадбу.

Ипак, Халид и његова супруга подржавају свог сина, а помажу му и с реновирањем новог дома, где ће будући родитељи живети са наследником.

Извор:Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар