Тијело дјевојке нађено у гепеку у Београду

Тијело двадесетосмогодишње М. С. из стана у Гандијевој улици на Новом Београду, за којом је полиција трагала од јуче поподне, пронађено је касно синоћ у гепеку аутомобила паркираног у Нехруовој улици, а њен станодавац Н. К. је приведен након што је ухваћен како се сакрива у близини.

Србија 25.10.2019 | 08:17
Тијело дјевојке нађено у гепеку у Београду
Како пише београдски портал "Блиц", тијело је пронађено у поодмаклој фази распадања и одвезено је на обдукцију на Институт за судску медицину, гдје би требало да буде утврђено како је несрећна дјевојка страдала. Према првим информацијама, на тијелу нема трагова насилне смрти.

Полиција је, након пријаве да се из стана у Гандијевој улици шири несносан смрад, дошла на мјесто догађаја, али у стану није пронађено тијело. У стану су, према незваничним сазнањима, пронађени трагови крви, па се у први мах сумњало да је млада жена убијена.

Јаке полицијске снаге одмах су блокирале цијели Блок 63 и околину и дале се у потрагу за тијелом и особама које се могу довести у везу с њеним нестанком.

Како је "Блицу" потврђено у МУП, станодавац је приведен и одређено му је задржавање до 48 сати. За сада нема информација о томе да ли се сумњичи за смрт несрећне жене. Како се могло чути на мјесту догађаја, обоје су били зависници од наркотика.

Нестанак дјевојке М. С. пријављен је полицији још прошле недјеље. Клупко је почело да се одмотава јуче када је, према незваничним писањима поменутог портала, један од комшија полицији рекао да је видио да неколико мушкараца износе тијело из зграде. Полиција испитује да ли је приведени Н. К. имао помагаче.

Приведени Н. К. је, наводно, рекао полицији да се дјевојка предозирала, али да нису смјели да то пријаве, па су њено тијело прво држали у стану, а када је почело да се осјећа, одлучили су да га ставе у гепек аутомобила.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Страшно

25.10.2019 08:23

Ово су престрашне вијести, да душа заболи. Шта се дешава са овим друштвом, са менталним здрављем људи, са омладином, која је изгледа погубљена у свему, бар један дио? Има ли лијека, да се крене бар мало узлазном линијом...???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.10.2019 14:20

Мислим да нема наде, биће све горе и горе, а што је најгоре људи су постали имуни на овакве вијести и дешавања.