ЛЕ: Бамби Тошић жали за пропуштеним!

"Дали смо максимум, играли равноправно. . . " Прочитајте шта је рекао Зоран Бамби Тошић након меча са ''црвеним ђаволима''

Фудбал 25.10.2019 | 08:00
ЛЕ: Бамби Тошић жали за пропуштеним!
Београдски Партизан пружио је одличну партију у дуелу са фаворизованим Манчестер јунајтедом, током доброг дијела утакмице, током које је оштећен и за пенал, био бољи ривал, троструко више шутева је имао домаћин, али нажалост храбра партија Милошевићевих пулена није крунисана позитивним резултатом...

''Црвени ђаволи'' за 90 минута НИЈЕДНОМ нису шутирали у оквир гола из игре, али се у Манчестер ипак враћају са три бода у џепу.

ПАРТИЗАН - МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД 0:1 (0:1)
/Марсијал 43 пен/

Тренутак који им је то омогућио догодио се у 43. минуту, када је Ентони Марсијал поентирао са ''креча'' након што је претходно Милетић фаулирао Вилијамса.

Крилни нападач ''црно-бијелих'' Зоран Тошић, као и сви играли и навијачи, жали за пропуштеним

''Сигурно да није пријатно када се изгуби утакмица, поготово код куће, пред нашим навијачима. За разлику од неких претходних утакмица, када је могло нешто да нам се ''пребаци'', мислим да смо овог пута дали максимум, покушали да играмо равноправно са њима, али ето, тај један гол са пенала преокренуо је утакмицу и жао ми је што се тако завршило. Имали смо неколико лијепих шанси, добрих комбинација, стативу, добрих центаршутева из прекида, али нисмо успјели да дамо гол'', рекао је Тошић новинарима након утакмице.

У четвртом колу Лиге Европе, које се игра седмог новембра, два тима ће снаге одмјерити на Олд Трафорду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар