ЛШ: Покетино и Кејн се смијали на конференцији пред Звезду!

Заиста то питате? Очигледно је да у Спурсима влада боља атмосфера него што медији мисле. . .

Фудбал 21.10.2019 | 18:46
ЛШ: Покетино и Кејн се смијали на конференцији пред Звезду!
Није никаква тајна - Тотенхем је у веома лошој форми ове сезоне.

Вицешампион прошлогодишње Лиге шампиона очајно је почео нову такмичарску годину, бар ако у обзир узмемо стандарде које су поставили код Маурисија Покетина. Лошу серију нису успели да прекину ни за викенд, тако да у посљедњих десет мечева имају само два тријумфа...

Дјеловало је да ће против "фењераша" Вотфорда коначно почети да се дижу и да играју као лане, пошто на окупу имају и јачу екипу, али очигледно нешто не функционише.

"Зли језици" би рекли да је дошло до засићења код играча који су већ (пре)дуго на окупу и достигли су већ висине које су могли - и да више заједно не могу боље - док се са друге стране прича и о лошим односима са менаџером Покетином.

Могуће је да су тачне обје, једна или ниједна од ових ствари, посебно ако питате играче. 

На питање о "превеликом раду" на тренинзима, гдје Маурисио Покетино сада и камерама надзире своје играче и потом провјерава како је ко од њих радио, чак се и насмијао Хари Кејн, који је изузетно озбиљан када прича о фудбалским питањима.

Да ли сте преуморни од тренинга?

"(Смијех) Биће спекулација када ствари не иду добро, када не добијате утакмице, људи који нису у клубу покушавају да нађу изговоре за то", казао је сјајни нападач.

"Из нашег угла гледања - ми радимо јако сваког дана".



ПОВРЕДЕ

"Важно је да побиједимо сутра! Ово је период када смо себи највећи противници... Морамо да побиједимо да подигнемо самопоуздање", рекао је Покетино.
Прије поменутог одговора "дошаптавао" се са Покетином, гдје су се обојица осмјехнули, па је наставио.

"Ово је вјероватно најтежи период у клубу откако сам овдје. И то је само још један изазов за нас. Пут ка успјеху је увијек пун рупа, а ово је једна од њих. Тешко је рећи шта тачно не функционише, некада се дешавају овакви падови у форми, не иде како ти желиш".

"Битно је да се држимо заједно и ако побиједимо сутра вратићемо се на прави пут...".

Меч између Тотенхема и Звезде игра се у уторак од 21 час на стадиону у Лондону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар