Рајола нуди Ибрахимовића Интеру!

Да ли бисте да га плаћате и у 41. години?! Не мора колико сад, али. . .

Фудбал 22.10.2019 | 17:30
Рајола нуди Ибрахимовића Интеру!
Све је било јасно кад се појавио онај велики интервју Златана Ибрахимовића у Газети Дело Спорт. Уговор са ЛА Галаксијем истиче му у децембру и Ибра жели назад у Европу, чини се да би најрадије баш у Италију. И нудио се тако Интеру, Наполију, Милану, чак је помињао да би због Синише Михајловића размислио и о Болоњи, али тек сад креће у конкретне акције. Тачније, чини то Мино Рајола, који се разлетео по Италији и почео да клијента нуди заинтересованим клубовима.

Наравно, почеће од највећих, Ил Ђорнале данас пише да је прва адреса у Рајолином роковнику била Интерова. Није ни он наиван, са Антонијем Контеом Неразури су моментално постали кандидати за титулу, ипак је лепше борити се за трофеје него са Болоњом за опстанак.

Питање је међутим какав ће бити одговор са Сан Сира, јер иако је Ибрахимовић спреман да прихвати плату мању од 6.000.000 евра годишње колико тренутно прима у ЛА Галаксију тражи уговор на две и по године. То би значило да би му уговор истекао тек на лето 2022. кад ће Ибрахимовић већ бити у 41. години живота.

Јесте спреман као сајла, али опет – пета деценија? У једном од највећих клубова? Изазовно чак и за Ибру.

Подсетимо, Коријере дело Спорт у данашњем издању тврди да Синиша Михајловић врши велики притисак на управу Болоње да покуша да Ибрахимовића доведе бар на шест месеци.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар