Ухапшено лице из СА због нелегалне трговине аутима

Припадници Полицијске управе Зворник поднијели су Окружном тужилаштву Бијељина извјештај против мушкарца чији су иницијали Р. С. из Сарајева због недозвољене трговине аутомобилима.

Република Српска 21.10.2019 | 09:45
Ухапшено лице из СА због нелегалне трговине аутима
Он је осумњичен да је од 1. јануара до 27. марта, без овлаштења за трговину, из иностранства увезао одређен број путничких аутомобила у вриједности од 14.239 КМ, која је потом продавао физичким лицима на подручју Федерације БиХ, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Полицијска управа Зворник је у протеклих девет мјесеци евидентирала пет кривичних дјела недозвољена трговина аутомобилима.

Полицијски службеници ће наставити да спроводе активности с циљем сузбијања нелегалне трговине возила и ауто-дијелова.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

21.10.2019 09:28

Хахаххахахаххаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доо

21.10.2019 13:12

Таквих у овој дрзави има на стотине,а они који су задузени за то криминалци из УИО не подузимају ниста посто сз и они укљуцени у тај криминал.

Name

Директ

21.10.2019 17:31

Ово је да цовјек не повјерује! Ово није вриједно хапсења, а камоли дрзања у затвору! Скупље це изаци дрзаву смјестај овог "криминалца" него само ауто, које је уз то плацено, плус царина и ПДВ, тако да дрзава је на губитку 0 КМ, цак и у добитку, а захваљујуци затвору, само за мјесец дана, то це дрзаву да коста неколико стотина КМ, захваљујуци неком генију или генијима из полиције. Неко оциглено нема резултате иза себе, па "измисља лопове" и све то на стету пореских обвезника. На Западу је и ово за оставку.

ОДГОВОРИТЕ