Ђани замало остао непокретан!

Фолкер Радиша Трајковић Ђани до пре неколико био је прикован за кревет за кревет због неиздрживих болова у леђима, болови нису престајали ни дању ни ноћу.

Забава 21.10.2019 | 17:00
Ђани замало остао непокретан!
Ђанију су наводно прво почеле да отказују ноге и замало није остао непокретан. Толико је био лоше да није могао да иде на славље свог побратима. У леђа су му убризгавали такозване блокаде које смањују бол, а ишао је на електро-терапију.

"Ђани већ извесно време има великих проблема са кичном, а претходне недеље је бол била толика да су му отказале ноге. Човек је био закован за кревет, није могао ни да мрдне. Нит је јео нит је спавао. Све је око себе много забринуо: певач је био ван себе од болова, више није знао шта да ради, које лекове да пије, коју крему да маже. Сузе су му саме лиле", рекао је певачев пријатељ који је додао да се певачева жена Слађа била веома забринута.

"Слађа је бдила над њим, утрљавала му креме, масирала га. Први пут се стварно уплашила, посебно када су му ноге почеле да отказују. Имао је забодене игле по леђима", испричао је извор.

"Тачно је да сам имао проблема, али нисам ја тип који кука. Није ми било свеједно, али сам се придигао на ноге и полако се спремам за наступ", рекао је Ђани.

Извор:Курир.рс Фото:принтсцреен/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар