Мистерија Герет Бејл...!

Опет се дигла прашина због Велшанина!

Фудбал 21.10.2019 | 12:26
Мистерија Герет Бејл...!
Стадион Кардиф Ситија био је последње место на којем је Герет Бејл крочио у званичним утакмицама. Било је то 13. октобра, пре само недељу дана, када је у дресу Велса одиграо јако важну утакмицу квалификација за пласман на ЕУРО 2020 против Хрватске. Ипак, после резултата 1:1 Велшани су дошли у ситуацију да више не зависе само од себе.

Оно што је оставило дозу горчине јесте повреда Герета Бејла, мада се Зинедин Зидан ухватио за главу због проблема Луке Модрића у финишу истог дуела... Бејл је сусрет завршио храмљући, с очигледном гримасом на лицу, а прича се да је у питању повреда десног листа.

Међутим, откако се утакмица завршила надвио се вео мистерије око Велшанина. Није га било против Мајорке на познатом острву, радио је искључиво индивидуално у тренинг центру Реала. Опет, у Реалу још нису издали никакво саопштење по питању његовог здравственог стања. Мадридске новинаре је то посебно заинтригирало, па су извукли информацију да је готово немогуће очекивати да ће Бејл заиграти против Галатасараја у уторак, што је убрзо потврђено на званичном сајту. Иако, како се незванично може чути, Бејла су само мучили грчеви против Хрватске.

Што се тиче осталих, Зидан може да одахне. Модрић се неће наћи у протоколу за Галатасарај, иако је виђен на јутарњем тренингу у недељу с екипом. Ипак, снажан ударац који је задобио у финишу гостовања у Кардифу као последицу оставио је само модрицу. У Мадриду најављују да ће Реал максимално водити рачуна о његовом стању и неће га одмах бацати у ватру. Што се Лукаса Васкеза и Тонија Кроса тиче, могли су да тренирају с екипом у недељу, па ће бити у комбинацији за Галатасарај.

Остаје само да се види – шта је с Бејлом? Понајвише јер је уз Карима Бензему најпродуктивнији играч Краљевског клуба с по два гола и асистенције...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар