Оперисан Санчез, пауза до Божића!

Захват урађен у Барселони.

Фудбал 16.10.2019 | 20:40
Оперисан Санчез, пауза до Божића!
Остао је Интер и дефинитивно без Алексиса Санчеза до краја 2019. године. Чилеански нападач је повредио зглоб леве ноге, био је на снимањима, анализама, а на крају је установљено да ће морати на операцију.

Санчез је јутрос дошао у Барселону, где је након новог, завршног прегледа и оперисан. Тим поводом Интер је објавио саопштење у којем каже:

„Алексис Санчез је био јутрос у Барселони на консултацијама код доктора Романа Кугата. Ту је потврђена дијагноза коју је поставио Интеров медицински тим и донета је одлука о операцији левог зглоба. Захват је и урађен у поподневним часовима и све је прошло како је планирано“.

Према првим проценама, Санчез ће бити ван терена најмање до Божића, а зависи од брзине опоравка да ли ће и дуже од тога одсуствати са тренинга.

Фудбалер Интера доживео је тешку повреду на мечу против Колумбије и према писању медија ван терена ће бити најмање три месеца.

Након спекулација да ли ће бити потребна операција или не, отклоњена је свака сумња након што је Санчес морао "под нож".

Чилеанцу је дијагностиковано ишчашење (дислокација) зглоба и тетиве зглоба, због чега га сигурно нећемо гледати до краја календарске године на терену.

Било је приче да је за Санчеса готова сезона, али операција ће му вероватно помоћи да се врати за други део такмичарске године.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар