Томић: Не идемо у Тел Авив да будемо посматрачи!

"Морамо да контролишемо темпо утакмице, зато што знамо да Макаби увек игра брзо у транзицији. Скоти Вилбекин пре свега", каже Бранко Лазић.

Кошарка 16.10.2019 | 14:01
Томић: Не идемо у Тел Авив да будемо посматрачи!
Две утакмице, доста различите. Црвена звезда је прво савладала Фенербахче у Евролиги, а онда допустила пораз од Будућности у АБА лиги и мало спустила еуфорију код навијача.

Нема сумње да би изабраницима Милана Томића много значило када би успели да добију наредни меч, на гостовању Макабију у Тел Авиву у четвртак од 20 часова и пет минута.

Томић најављује да ће његов тим пробати управо то - да победи. И да не иде у Израел ради реда.

“Макаби је екипа која је сваке године у Евролиги, сви знамо колико је тешко играти тамо пред 12.000 навијача. Видим да је и њихов тренер Сферопулос после утакмице у изралеском првенству позвао да направе добру атмосферу. Квалитетан су тим са доста имена из НБА, на бековима имају Вилбекина, играче који су и креатори и стрелци. Имају доста и мана у игри, и у одбрани и у нападу, спремићемо се. Они јесу фаворити, али не идемо у Тел Авив да бисмо само одиграли, да будемо посматрачи, већ да покушамо да победимо овај меч“, рекао је Томић.

Бранко Лазић зна како је играти против Макабија у гостима и истиче да је важно за Звезду да заустави Вилбекина.

"Морамо да контролишемо темпо утакмице, зато што знамо да Макаби увек игра брзо у транзицији. Скоти Вилбекин пре свега. Веома су добар тим, са много искусних играча. Почели су са два пораза тако да ће њихова мотивација да добију прву утакмицу код куће бити велика. Али ми имамо наше планове, не само да учествујемо у овој утакмици, желимо да победимо. Држаћемо се плана, одржаћемо самопоуздање и енергију, имаћемо своју шансу", рекао је Бранко Лазић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар