12 година од смрти Тошета, бол не пролази!

Данас се навршава 12 година од када је Тоше Проески погинуо у стравичној саобраћајној несрећи, али време за његову бившу менаџерку Љиљану као да је стало. Она га се са сетом сећа сваког дана.

Забава 16.10.2019 | 18:00
12 година од смрти Тошета, бол не пролази!
Време за Љиљану Петровић од смрти Тошета Проеског пролази споро. Менаџерске воде напустила је одмах после његове смрти и потпуно се повукла из јавности. Био јој је више од сарадника.Љиљана каже да сваке године прележи месец октобар, за њу најтужнији месец у години.

"Баш се лоше осећам. Болесна сам и није ми добро. Вероватно туга чини своје, целог овог месеца не осећам се добро и нисам расположена. И тако сваке године у овом периоду. Тужна сам", каже Љиљана која је са македонским певачем почела да ради 2002. године.

"Знате, ми смо толико радили да смо тих пет година наше сарадње били нераздвојни, делили дан и ноћ и сваки тренутак. Чувам све поклоне од њега, сви су ми најдражи. Наше фотографије на којима смо насмејани висе на зиду. Ту смо весели и срећни и њих чувам. Волим његов сат који ми је поклонио за рођендан, задњи пут. То заувек чувам", каже она и признаје са тугом у гласу да на његов гроб нема снаге да оде:

"Не одлазим на гроб јер је он свуда око мене. Просто, не желим да прихватим да га нема. Седам година нисам желела да одем. Осећам се увек лоше у овом периоду јер ме то подсећа да њега стварно више нема. Не могу да објасним".



Певачица Јелена Томашевић након Тошетове смрти отпевала је песму коју је он компоновао “Где да одем да те не волим”.

"Ванвременски певач који ће заувек живети кроз своје песме, које нам је оставио својим божанским гласом. Привилегована сам што сам имала част да отпевам песму “Где да одем да те не волим”, коју је он компоновао и срећна што сам била његов савременик", каже Јелена.


Иначе, од 9. априла ове године стадион “Филип Други” у Скопљу у част покојног певача носи име Национална арена “Тоше Проески”. "На редовној седници Владе донели смо одлуку о преименовању стадиона у Националну арену “Тоше Проески”, у част личности која је оставила трајно обележје на македонску и регионалну савремену историју", саопштили су тада из Владе у Скопљу.

Извор: Курир.рс/Блиц/  Фото Марина Лопичић/азра.ба

Коментари / 0

Оставите коментар