Калинић ''промијенио став'' о Калинићу!

Милан Калинић "обрисао" Николу и ставио црвено-бело: Схватам, ПОГРЕШИО сам! Познати глумац, навијач Црвене звезде, нагласио је да не жели да на било који начин "доприноси поделама међу Звездашима".

Кошарка 14.10.2019 | 23:10
Калинић ''промијенио став'' о Калинићу!
Кошаркаш Фенербахчеа Никола Калинић прошле недеље је био изложен звиждуцима и увредама дела навијача Црвене звезде, када су се та два тима у "Штарк арени" састала у оквиру 2. кола Евролиге.

Већи део присутних на трибинама негодовао је због негативности усмерених ка репрезентативцу Србије и трофејном некадашњем члану црвено-белих, али вест да је вређан свакако је одјекнула и поново су на порталима и друштвеним мрежама почеле дискусије на тему Калинићевих ставова по многим питањима од ширег значаја, као што је статус Косова и Метохије.

Исто тако је велики публицитет добила објава глумца Милана Калинића на Инстаграму, који је "окачио" заједничку фотографију и оне који су га вређали - а, реч је о "тврдом" делу Звездине публике - упитао: "Људи да ли ви имате мозга, ето само то ћу да вас питам ДА ЛИ ИМАТЕ МОЗГА? Поздрав за брата Калину".

Три дана касније, глумац је променио став.

Поново на Инстаграму објаснио је да у моменту прве објаве није имао довољно информација о читавој ситуацији и констатовао да је "погрешио".

"После кошаркашког меча Звезде и Фенербахчеа реаговао сам навијачки. Живим за Звездине утакмице, поготово европске, и фудбалске и кошаркашке. За пуне трибине и навијање целог стадиона или хале. Меч сам гледао преко телефона из Македоније и није ми било јасно шта се догађа па сам реаговао. Сада схватам, и погрешио", гласи Калинићев јутрошњи пост.

Он не крије да је што се тиче његовог презимењака "прогледао" после бројних навијачких порука.

"Тек у данима после меча и низа порука објашњења на друштвеним мрежама увидео сам о чему се ради. Потпуно разумем реакцију свих. Ја бих први волео да Калинићу поставим хиљаду питања. Али то је већ друга тема. Последње што желим је да на било који начин доприносим поделама међу Звездашима. Зато понављам не мислим тако. Сад разумем реакцију свих и желим да се убудуће сви радујемо новим Звездиним победама", поручио је на крају глумац, који је обрисао пост од петка и нови илустровао сликом на којој су само црвене и беле пруге.

Прве реакције на овакав потез су различите - неки му честитају, неки му пребацују да је реаговао из страха...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар