Салгадо брани Јовића: Дајте му времена!

Мора још да учи! Нападачу Реал Мадрида Луки Јовићу потребно је време да се докаже у краљевском клубу, сматра некада трофејни десни бек Реала Мичел Салгадо.  Сви смо свесни да је реч о добром фудбалеру! "Ако га је Реал Мадрид довео, сигурно постоји разлог за то", каже бивши фудбалер Краљевског клуба.

Фудбал 15.10.2019 | 14:58
Салгадо брани Јовића: Дајте му времена!
Шпански медији су протеклих дана писали негативно о учинку Јовића који још није постигао гол по доласку из Ајнтрахта из Франкфурта за који је Реал платио 60 милиона евра.

Лука Јовић откако је стигао у Реал није успео да се упише у листу стрелаца. Марка га је сврстала међу оне који су најслабије стартовали. Млади српски ас, плаћен 60.000.000 евра, последњи пут мрежу је затресао још у мају, у полуфиналу Лиге Европе. Онда се ту догодила и репрезентација.

Али, бивши фудбалер Реал Мадрида стао је у одбрану младог српског фудбалера и као да је свим критичарима поручио - "Људи, сачекајте мало".

Салгадо је позвао на стрпљење око српског фудбалера, без обзира што још увек није постигао гол у дресу мадридског гиганта.

"Јовић је млад играч. Ако га је Реал довео то нешто значи. Био је одличан у Ајнтрахту, дао је много голова и показао квалитет. Мора још да учи, у Реалу је велики притисак и потребно му је време. Добиће га, сви знамо да је врхунски нападач", рекао је Салгадо за Омниспорт.

Бивши шпански репрезентативац упоредио је Јовића са првим центарфором Реала Каримом Бенземом.

"Јасно је да је Реалу била неопходна "деветка". Бензема је другачији од Јовића, учествује у игри више него што је у завршници", навео је Салгадо.

Реал Мадрид је то, притисак је велики. Овакве речи охрабрења сигурно могу да помогну Јовићу.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар