Иван Милинковић објавио нову песму и спот!

Дугогодишњи певач "Легенди" Иван Милинковић је недавно напустио групу и започео самосталну каријеру. Нова соло песма и спот "Не воли ме, зажалићеш"! Тема песме је интригантна, мушка страна је жељна слободе, каже певач.

Забава 13.10.2019 | 17:00
Иван Милинковић објавио нову песму и спот!
Певач "Легенди" Иван Милинковић, који је напустио групу и започео самосталну каријеру, представио је нови соло сингл и спот "Не воли ме, зажалићеш". У питању је поп балада која ће, како се најављује, изненадити многе поклонике његовог рада.

За музику и аранжман био је задужен Предраг Стојковић, а текст је написао Драган Милошевић.



"Разлог мог одласка у соло воде мислим да ће бити потврђен тек овом, трећом нумером, јер је концептуално и аранжмански потпуно другачија од свега што сам годинама радио. Многи од нас пожеле бар једном да буду сами. У песми коју вам представљам, мушка страна жељна је слободе. Тема је интригантна, а верујем да ћу спотом задовољити истанчан слух оних који прате мој рад." каже Иван.


Прве самосталне концерте Милинковић ће одржати 16. октобра у Лозници, три дана касније у Шапцу и у Љубовији 29. октобра.


А како звучи нова песма, послушајте:




Извор: Светплус.рс Фото:Yотубе/принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Браво

13.10.2019 16:19

Лијепа је пијесма он има диван глас . Не знам колико му је паметно пошто је близу шездесете дуго му је требало да се осамостали

ОДГОВОРИТЕ
Name

леонид

14.10.2019 13:35

ма свака цаст али није он за ове комерцијале..зао ми је сто се уопсте одлуцио на ово..

ОДГОВОРИТЕ