Манчестер јунајтед спрема нову стратегију...

Поново ће трошити на Енглезе! Клуб са Олд Трафорда већ припрема зимски прелазни рок и још неколико састанака са представницима Лестера.

Фудбал 12.10.2019 | 16:52
Манчестер јунајтед спрема нову стратегију...
Док пролази кроз тежак старт сезоне и тражи начин за излазак из велике кризе, Манчестер јунајтед је смислио стратегију за оно што долази у блиској будућности.

Према писању енглеских медија у петак, "црвени ђаволи" ће наредних месеци наставити да троше новац и да мењају тим, а таблоид "Сан" објавио је да ће дати Лестеру још 150 милиона евра!

Управо толико (130 милиона фунти), Јунајтед ће издвојити за куповину двојице играча "лисица" - за офанзивног везисту Џејмса Медисона (22 године) и дефанзивца Бена Чилвела (22).

"Већ смо сакупили извештаје скаута о њима и пратимо их већ неколико годинама. Испуњавају све критеријуме у смислу квалитета и чувања енглеске базе играча, што је важно", наводно је рекао извор из клуба.

Занимљиво је да је Јунајтед овог лета већ послао огроман новац у Лестер, јер је за 87 милиона евра купио дефанзивца Харија Меквајера (23).

На Олд Трафорду очигледно у Лестеру виде оно што би желели да преузму и да надограде, да би вратили клуб тамо где припада.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар