Тумба: Успјела је провјера! Може то и много боље...

Утисци селектор "орлова" после минималне победе у пријатељској утакмици са Парагвајцима.

Фудбал 11.10.2019 | 08:00
Тумба: Успјела је провјера! Може то и много боље...
Победи се у зубе не гледа!

Фудбалска репрезентација Србије уписала је други тријумф у мандату Љубише Тумбаковића савладавши у пријатељском мечу, минималним резултатом Парагвајце (1:0), пред око 6.000 навијача на стадиону "Младост" у Крушевцу.

Играч одлуке био је Александар Митровић који је мрежу ривала затресао у 90. минуту, а да тога није било утисак о утакмици би био помало другачији...

"У овом октобарском окупљању смо покушали да направимо континуитет селектирања и да проверимо неке играче које нисмо видели у претходном сазиву. Мислим да је ова провера успела, увек је добро када се победи. Нисмо блистали, може то много боље, али пуно играча из првог сазива није било. Било је доста недисциплине, али су и неки показали да можемо на њих да рачунамо", казао је Љубиша Тумбаковић после утакмице за "Нова С".

Наредни меч "орлови" ће играти против Литваније у Вињусу (понедељак, 20.45), али одавно не држе све конце у својим рукама.

"Било каква победа, па и ова у 90. минуту, служи да се поправи атмосфера. Генерално кроз читаву утакмицу играли смо како и треба да будемо препознатљиви у будућности. Морамо још боље у Литванији...", искрен је био селектор Србије.

Стрелац победоносног гола Александар Митровић кратко је прокоментарисао меч и свој 29. погодак у дресу репрезентације Србије.

"Свака победа је лепа, мало смо се мучили, а терен је био тежак за игру... Све се лепо завршило на крају, лепа победа и лепа увертира за Литванију. Позитиван резултат пред квалификациону утакмицу против екипе коју добро знамо, идемо тамо да добијемо утакмицу и да останемо у квалификацијама", навео је најбољи српски нападач.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

навијач

11.10.2019 08:10

Треба мјењати тренера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2019 18:07

Прије би се рекло да треба мијењати играце . Велика је дилема да ли Србија нема квалитетне играце , или ти постојеци сто наступају неце да играју за дрзавни грб . Нека се мало угледају на репрезентативце Хрватске .