Газде Јунајтеда спремиле још 150.000.000!

За појачања, наравно, Солскјер већ одредио мете! Норвежанин хоће да окосница новог Манчестера буду репрезентативци Енглеске. . .

Фудбал 11.10.2019 | 18:46
Газде Јунајтеда спремиле још 150.000.000!
Манчестер Јунајтеду прети још једна сезона за заборав. Можда и више од тога. Има фудбалских људи и озбиљних коментатора који Ђаволима предвиђају да ће други пут у последњих 30 година остати без Европе. И на Олд Трафорду су свесни да је ситуација далеко од бајне, али бар за сада излаз не виде у новој смени тренера. Оле Гунар Солскјер, сва је прилика, добиће поверење да заврши сезону.

Легендарни нападач Јунајтеда летос је потрошио 160.000.000 евра на појачања. По својој жељи купио је Харија Мегвајера, Арона Ван Бисаку и Данијела Џејмса, а о томе да постоји јасна жеља клупског руководства да Норвежанин настави посао рекострукције тима говоре вести са Острва да Манчестер припрема још једну траншу од око 150.000.000 евра за јануарске придошлице.

Из више извора може се чути да ће Ђаволи поново "ударити" на Лестер. Наводно, Солскјер жели да окосницу новог тима прави око енглеских репрезентативаца. На располагању већ има Мегвајера, Рашфорда, Лингарда, Ван Бисаку, Шоа... А њима би врло радо придружио нове узданице Герета Саутгејта - Бена Чилвелаи Џејмса Медисона.

И један и други имају само по 22 године, у потпуности су сазрели, играју стандардно за Лисице, а предвиђања су таква да ће ускоро обојица бити стандардни и у А репрезентацији Енглеске. Заправо, Чилвел је већ задобио огромно поверење Герета Саутгејта, док је Медисон добио позив после сјајних партија и голова против Тотенхема и Ливерпула, али је због прехладе морао да откаже у последњи час.

А сад мало и о новцу...

Бен Чилвел је дете Лестера, пројектован за будућег капитена и Лисице га се засигурно неће лако одрећи. Поготово што је процењен на 35.000.000 евра. Џејмс Медисон вреди још више - око 45.000.000 евра. Притом, ради се о цифрама с Трансфермакта. А добро је познато да када енглески клубови тргују са својим, домаћим играчима, цене оду у небеса. И то по правилу потпуно неосновано. У преводу. Квалитет ретко када "испрати" висину обештећења. Тако острвски медији баратају заиста огромним цифрама помињући могуће трансфере Медисона и Чилвела. Наводно, њих двојица у пакету коштали би Манчестер невероватних 130.000.000 фунти, илити око 145.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар