Партизан у етно-селу Станишићи!

Партизан се спрема у Републици Српској.  Милошевић са 22 играча.

Фудбал 10.10.2019 | 19:24
Партизан у етно-селу Станишићи!
Наставља се вожња Парног ваљка ван Београда. Пре седам дана протутњао је Нурсултаном, јуче био убедљив у Грошници, а већ данас парпкирао се у Републици Српској, пошто је тренер Саво Милошевић одвео играче на мини-припреме у Етно село Станишићи у околини Бијељине.

На овај начин шеф стручног штаба црно-белих жели пре свега да освежи екипу и поради на очувању тимског духа, као једног од значајнијих фактора у јесени обележеној згуснутим распоредом. Планирано је да освајач Купа Србије до суботе вече борави на поменутој локацији, после чега ће се вратити за Београд и наставити уигравање за наставак сезоне, пре свега гостовања Младости у Лучанима у оквиру 12. кола Суперлиге и дуела са Манчестер јунајтедом у трећој рунди Групе Л Лиге Европе.

Као што је најављено, у први тим је враћен Мирослав Вулићевић, на кога струка није рачунала од почетка припрема за нову сезону.

Милошевић током репрезентативне паузе не може да рачуна на деветорицу репрезентативаца: НемањаМилетић је у А селекцији Србије, Страхиња Павловић и Златан Шеховић у младој, Филип Стевановић и Лазар Павловићу омладинској, Александар Шћекић у Црној Гори, Бибрас Натхо у Израелу (вечерас гостује Аустрији), Сејдуба Сума (у петак игра за Гвинеју са Коморским Острвима) и Такума Асано (преседео на клупи Јапана у тријумфу над Монголијом).

Током тродневног боравка у Републици Српској црно-беле ће представљати:

Голмани: Владимир Стојковић (долази у петак), Немања Стевановић, Филип Кљајић, Александар Поповић;

Дефанзивци: Мирослав Вулићевић, Периша Пешукић, Бојан Остојић, Доминик Динга, Игор Вујачић, Слободан Урошевић, Рајко Брежанчић;

Везисти: Саша Здјелар, Милан Смиљанић, Зоран Тошић, Александар Лутовац, Ђорђе Ивановић, Никола Лакчевић, Слободан Станојловић, Страхиња Јовановић;

Нападачи: Умар Садик, Петар Гигић и Лазар Марковић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар