Поповић забранио Прији концерт у Арени!

Популарна Александра Пријовић планирала је да у децембру направи свој први, велики концерт у Арени али је план пао у воду након састанка са Сашом Поповићем јер је од њега добила одговор да је за то ипак прерано.

Забава 09.10.2019 | 18:00
Поповић забранио Прији концерт у Арени!
- Александра има доста посла, ради сваки викенд и власници клубова се буквално отимају о њу. Она је пролетос причала са Филипом Живојиновићем и тада су имали план да организују велики концерт у Арени до краја године. Он је подржава у свему, па и у томе да испуни свој сан - открива извор за Стар, а преносе београдски медији.


- Чим је то саопштила Филипу, он је рекао да му се идеја допада, али да ипак треба да се посаветује са Сашом Поповићем, јер је он махер за те ствари. Заказали су састанак и тада му је Александра саопштила да би волела да у децембру направи концерт у Арени.


Међутим, Поповић јој је рекао да сматра да је још увек рано за то и да би било најпаметније да изда још један албум који спрема за пролеће, па тек након тога да закаже концерт, јер ће имати више својих песама на репертоару.



Извор: Курир.рс Фото: Немања Николић

Коментари / 0

Оставите коментар