Брена жели да путује што више и да престане са радом!

Певачица Лепа Брена открила је зашто јој је и у шестој деценији живота важно да изгледа најбоље што може, због чега се, али и које тајне никада не би поделила публиком.

Забава 09.10.2019 | 17:00
Брена жели да путује што више и да престане са радом!
Осим тога, Брена је признала да с нестрпљењем очекује тренутак када ће се најмлађи син Виктор иселити из њиховог породичног дома, али и да јој сада највећу радост у животу причињава унук Александар.


- "Увек сам се водила тиме да, као велика звезда, имам обавезу да поделим са јавношћу и своје највеће тајне. Много пута сам причала о отмици свога сина, што је била моја највећа туга. Када се борим с неким стварима, волим то да поделим са својом публиком јер можда могу нешто из тога да извуку. Тако саветујем и своју децу." каже Брена у интервјуу за Информер.

Како сте успели да сачувате исту фигуру коју сте имали на почетку каријере?

-"Много волим да једем и тешко ми је када знам да морам нешто себи да ускратим. Волим и слано и слатко и не знам шта ми је драже. Баш због тога што ниста одбијам и увек имам проблем с виском килограма. У последњих 30 година покушавам да скинем тих три-четири килограма вишка."


А остатак интервјуа прочитајте ОВДЕ! 

Извор: Информер.рс

Коментари / 0

Оставите коментар